BIY AD

8 Kasım 2009 Pazar

7 Kasım Gecesi Programı

8 Kasım Pazar 02:00 / Denver Nuggets - Atlanta Hawks
8 Kasım Pazar 02:30 / Boston Celtics - New Jersey Nets
8 Kasım Pazar 03:00 (NBA TV) / Charlotte Bobcats - Chicago Bulls
8 Kasım Pazar 03:30 (NTV )/ Toronto Raptors - Dallas Mavericks

8 Kasım Pazar 03:30 / New York Knicks - Milwaukee Bucks
8 Kasım Pazar 04:00 / Sacramento Kings - Utah Jazz
8 Kasım Pazar 05:30 / Memphis Grizzlies - Los Angeles Clippers

Kötü olmuş NBA TV ile NTV'nin maçlarının aynı anda olması. İki maç birden yayınlanıyor ama sadece 1 tanesi izlenilebilecek. İkisi arasında gerek Hidayet'ten, gerekse daha kaliteli oyuncular barındırmasından dolayı tabii ki Raptors-Mavericks maçı tercih edilecektir.

- Bugün Josh Howard da dönüyormuş. Yani Hidayet, karşısınaa kısa forvet pozisyonunda 2 tane iyi savunmacı çıkacak. Raptors'ın avantajına kullanmaya çalıştığı yer çabuk ve şutör uzunları olması ancak Mavs bu konuda dünyanın en iyisini kadrosunda bulunduruyor. Bunun üstüne Raptors'ın daha dün maç yaptığını düşünürsek, üstüste 2. deplasmanda yorgunluk vurabilir onları. Yani kısacası, Mavericks'in kazanacağı bir maç olarak görüyorum.

- Bobcats ile Bulls arasındaki mücadelede de, kalite üst düzey olmasa da bolca koşan iki takımı izleyeceğiz. Bobcats'de Tyson Chandler 2 sene önceden enstantaneler sundu bize dün Hawks karşısında. Ben defalarca söyledim Bobcats'in kadrosunu beğendiğimi o nedenle çekişmeli bir maç olacağını düşünüyorum bu iki atletik takım arasında. Atletik demişken, Bulls'da Tyrus Thomas kolunu kırdığı için 6 hafta kadar oynayamayacak. Haber yazacaktım bununla ilgili ama hala tam olarak nasıl kırdığı açıklanmadı, onu bekliyorum.

- Celtics dünkü mağlubiyetin acısını Nets'den çıkarır. Eğer olur da Nets kazanırsa bilin ki kıyamet yakındır. Yi, Harris yoklar. Bunların üstüne muhtemelen Lee ve Chris Douglas-Roberts da eksik olacaklar. Nets'i şu anda herhangi bir D-League takımı bile yenebilir.

- Ersan'ın bugün kaç dakika alacağını merakla bekliyorum çünkü karşıdaki takımın uzunlarını ayakları çabuk ve şutörler. Bucks'da bu sisteme karşı en iyi yanıt verecek oyuncu bence Ersan.

- Nuggets ve Hawks maçının da çok güzel geçmesini bekliyorum. Daha dün Bobcats'den fark yiyen Hawks'da Joe Johnson takım arkadaşlarının kulaklarını çekti. Aynı şekilde Nuggets da Heat'ten bir tokat yemişti. Kimin kazanacağını önceden söylemek çok zor.

Edit: Kenyon Martin'in 2-3 hafta sürecek sakatlığını unutmuşum. Bu durumda Hawks tabii ki biraz daha şanslı oluyor. İlk 6 dakikada skor 12-16 Hawks lehine iken edit.

4 FARKLI FIKIR:

brsdmn dedi ki...

denver - atlanta maçını nba tv vericek diye gösterdiler eminmisin vermediğinden

sabonis dedi ki...

ntvspor'da bobcats bulls yazıyor. sen NBA TV'de mi gördün reklamını?

umarım o maçı veriyorlardır.

brsdmn dedi ki...

eet ayrıca nba.com'da maçın üstünde nbatv logosu var karar değiştirdiler herhalde ve çok iyi yapmış olurlar

Dan Dirik dedi ki...

http://www.nba.com/schedules/international_nba_tv_schedule.html dan Türkiye'ye bakabilirsiniz ayrıca en garantisi için