BIY AD

16 Ekim 2010 Cumartesi

Yardım Eli

Evet arkadaşlar, Konyalı Portlandlılar yeni, hevesli, burayı kendisininmiş gibi sevecek, sahiplenecek yazarlar arıyor.

Ağustos'un başından beri tatil vermiştim kendime. Bol bol oyun oynayacak, film seyredecek, dışarı çıkacak, kendime vakit ayıracaktım. Sonra bir baktım bu dönem 2-3 hafta yerine, 1.5 ay civarına uzadı. Ancak asıl sorun bu değil. Blog'un hala inaktif seviyelerinde dolanmasının sebebi yüksek lisans ile yabancı dil kursuna birlikte başlamam. Kısacası vaktim olmuyor gerçekten bu aralar. Birkaç günde bir yazarak burayı eskisi gibi tutmam da pek mümkün değil.

Bu blog, bir sene gibi kısa bir sürede hatrı sayılır bir kitle tarafından takip edilir oldu. Bunda bana yardımcı olan Kadir, Soner ve Yusuf'un katkılarını çok önemliydi. Kadir, bu sene vakit darlığı sebebiyle yazamayacak, Soner ile Yusuf da sürekli hergün yazabilecek vaziyette değiller. Eh kendi durumumu da yukarda anlattım (bu, benim yazmayacağım anlamına gelmiyor elbette).

Ama burayı böyle boş ve durağan görmek içten içe gıcık ediyor beni. Bir sürü mail ve yorum aldım sitenin gidişatının ne olacağıyla ilgili. Yakın çevremdeki arkadaşlarım da blog'un durumunu sorar oldular. Benim amacım yeni sezonda Türkiye'de NBA'i takip etmek için en önemli kaynağın bu site olması. İşte burada siz devreye giriyorsunuz. Şu anda Konyalı Portlandlılar ekibini iki veya üç kişi arkadaş ile genişletmeyi düşünüyorum. Bunun için mümkünse piyasada önemli olarak gördüğünüz 2-3 tane haberi yorum katarak yazıp (KP'de böyle yazılmış sınırsız sayıda örnek var) konyaliportlandlilar@gmail.com adresine göndermenizi rica edeceğim.

Sezon başlamadan yeni ekibi oluşturmayı planlıyorum. 7'den 70'e, kendisine güvenen herkesten yazı bekliyorum. Buraya nadir uğramaya başlayan arkadaşlar da vardır, o nedenle bu yazıyı çevrenizde NBA ile ilgili olan arkadaşlarınıza yollayabilirseniz sevinirim. Umarım en hayırlısı olur.

Edit: 30 civarı kişiden mail geldi, yarısından fazlasını okudum, daha da devam ediyorum okumaya. Örnek yazı göndermek için son gün Çarşamba.

12 FARKLI FIKIR:

stickman dedi ki...

Üzüldüm Sabonis. Blogdaki sessizliğin sezonun başlamasıyla bozulacağını ve tekrar eski günlere döneceğimizi düşünüyordum. Ama işi gücü bırak ille de eskisi gibi sık sık yaz diye zorlayamayız ki seni :) Keşke haberleri değerlendirip yorumlayabileceğim bilgi birikimine ve bu konuda yazma kabiliyetine sahip olsaydım. Kesinlikle ben de yeni ekibin içinde yer almak isterdim. Ama eminim konyalı portlandlıları takip eden çok bilgili, ayrıntıları görebilen ve yorumlayabilecek arkadaşlar vardır. Haydi beyler bayanlar. Davranın klavyelere!

Dan Dirik dedi ki...

hep o kadir yüzünden zaten :P

Unknown dedi ki...

yazık bu site bu duruma düşmemeliydi...

Adsız dedi ki...

abi yapma yaaaaaaaa batug.com gibi olcak bu işin sonu :(

Adsız dedi ki...

abdde insanlar artık blogları meslek olarak görüyorlar... bu işte ekmek parası kazananlar var... bence güzel bir yazar kadrosu oluşturulsa nba için türkçe referans sitesi olabilir. ama gelecek arkadaşları siteyi sahiplenmesi çok önemli.. kolay değil ama üniversite öğrencileri özellikle çok iyi yerlere taşıyabilirler burayı...

Deniz dedi ki...

ben kendi adıma uzun süredir nba ligini bu siteden takip ediyorum ve geleceği hakkında umutluyum. yeni yazarlarla güzel bir sinerji yakalanabilir. off season neyse de sezon içinde eskisi gibi sık yazmanızı umuyorum. resmen özledim :)

Unknown dedi ki...

Ben gmail hesabınıza kendi yazım olan bir değerlendirme gönderdimi kim bilir belki gelecekte birkaç katkıda daha bulunabilirim

motörkafa dedi ki...

bekliyoruz...

TaciK dedi ki...

Mj kobe en iyi on basketçi arasına girer demiş ama lebron hakkında yorum bile yapmamış

Semih. ~ dedi ki...

umarım en iyisi olur

Adsız dedi ki...

yeni yazar olarak sadece tozo mu seçildi

sabonis dedi ki...

2 kişiyle daha konuşmalarımız devam etmektedir =)

ayrıca üstüne 1 kişi eklesek mi eklemesek mi tartıyoruz kafamızda.