BIY AD

15 Aralık 2009 Salı

15 Aralık Programı

16 Aralık Çarşamba 02:00 / New Jersey Nets - Cleveland Cavaliers
16 Aralık Çarşamba 02:00 / New York Knicks - Charlotte Bobcats
16 Aralık Çarşamba 02:30 / Toronto Raptors - Miami Heat
16 Aralık Çarşamba 03:00 / Los Angeles Lakers - Chicago Bulls
16 Aralık Çarşamba 03:30 / Detroit Pistons - Houston Rockets
16 Aralık Çarşamba 04:00 (NBA TV) / San Antonio Spurs - Phoenix Suns
16 Aralık Çarşamba 05:00 / Sacramento Kings - Portland Trail Blazers

Başımıza taş yağacak. Gecenin en güzel maçı NBA TV ekranlarında. Nash, Phoenix'e geldiğinden beri ezeli bir rekabet içine giren iki takım Phoenix'te karşı karşıya geliyorlar. Phoenix'in henüz evinde mağlubiyeti yok (8-0), Spurs ise deplasman özürlü. Ayrıca Phoenix sistemini oturtmuş bir şekilde kendine güvenerek oynarken, Spurs ise - özellikle defansif anlamda - formda olmadığının farkında ve bu nedenle biraz dertliler.

LeBron, bir ihtimal de olsa yazın peşinden koşacak takımlardan birine karşı oynuyor: Nets. Herhalde Nets'in kazanması için çok büyük mucizelerin olması lazım. Keza aynı şey Lakers - Bulls için de söylenebilir.

5 maçtır kazanan ve Gordon'a bu akşam kavuşması beklenilen Pistons, Ariza'sız Rockets'a karşı. Brooks-Scola ve Landry'e çok büyük iş düşüyor. CV çok dakika alırsa, Houston uzunlarının yine ribaundlarda ve içerideki mücadelede üstünlük sağlamasını bekleyebiliriz.

Wade'in, Raptors pota altına karşı azmasını bekliyorum, hele Memphis'e karşı alınan farklı yenilgiden sonra. Her içeri dalışının sayı veya faul alarak bitebileceği uzunlara/savunmaya karşı harika işler çıkarabilir. Üstelik Beasley ve Jermaine de Raptors'ın uzunlarıyla çok iyi eşleşebilecek isimler. Hidayet, Calderon'un yokluğunda iyi bir maç çıkarmasını bekliyorum. Karşısında Diawara ve genç Wright olacak. Wright her ne kadar enerjik ve atletik olsa da hata yapmaya çok meğilli bir oyuncu.

1 FARKLI FIKIR:

Onur Kukuk dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.