BIY AD

19 Aralık 2009 Cumartesi

18 Aralık Programı

19 Aralık Cumartesi 02:00 / New Jersey Nets - Toronto Raptors
19 Aralık Cumartesi 02:30 / Utah Jazz - Atlanta Hawks
19 Aralık Cumartesi 02:30 (NBA TV) / Philadelphia 76'ers - Boston Celtics
19 Aralık Cumartesi 03:00 / Sacramento Kings - Minnesote Timberwolves
19 Aralık Cumartesi 03:00 / Milwaukee Bucks - Cleveland Cavaliers
19 Aralık Cumartesi 03:00 (NTV Spor) / Denver Nuggets - New Orleans Hornets
19 Aralık Cumartesi 03:00 / Los Angeles Clippers - New York Knicks
19 Aralık Cumartesi 03:00 / Indiana Pacers - Memphis Grizzlies
19 Aralık Cumartesi 03:00 / Detroit Pistons - Oklahoma City Thunder
19 Aralık Cumartesi 03:30 / Houston Rockets - Dallas Mavericks
19 Aralık Cumartesi 05:30 / Washington Wizards - Golden State Warriors

Bir önceki Cavs maçından önce Ersan 2 maç üstüste faul problemine girip ritmini kaybetmişti. Bu sefer ise çok formda giriyor. Varejao-Hickson ikilisine karşı hem hücumda hem savunmada oldukça rahat etmesini bekliyorum. Ama Moon veya LeBron uzun forvete çekilirse işte o zaman bir hayli zorlanacaktır parkenin iki tarafında da.

Onun dışında Nowitzki'nin saç bandı 6. üstüste galibiyeti getirecek mi göreceğiz. Alman oyuncu müthiş formda. İnternetten maç izleme imkanı olanların bence kesinlikle izlemeleri gereken bir maç. Texas derbisinde Mavericks elbette avantajlı. Ariza'nın Marion karşısında ne yapacağı da merak konusu.

Raptors sürpriz yapıp Nets'e 3. galibiyetini verirse, bu sezon daha fazla eleştirmekten vazgeçebilirim takımı. Hedo-Bosh lütfen buna izin vermeyin.

Iverson'ı izlemek izleyenlere kötü haber, bu gece Boston'a karşı yok. Dizinden bir problem yaşıyor. Cumartesi oynaması bekleniyormuş. Maça gelirsek 3 gün dinlenmiş olan Boston bu süre zarfında kafayı çekmediyse, bu maçı oldukça rahat kazanır. Şaka bir yana 3 günlük araların takımları dinlendirmekten çok paslandırdığına dair bir yazı okumuştum henüz birkaç gün önce. İdeal maç arasının 2 gün olduğuna dair bir istatistik vardı. Bu gece bir ihtimal Philly kazanırsa, o makaleden sonra ilginç bir tesadüf olacak benim için.

Edit: NBA TV'nin progrmında değişiklik olmuş ve Bucks-Cavs maçı yerine Philly-Boston maçını veriyorlar. Teşekkürler mozlu.

4 FARKLI FIKIR:

mozlu dedi ki...

nba tv yan çizmiş sixers boston macını yayınlıyor...

http://sporingen.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

sheed mola esnasında 2. teknik faulünü alıp oyundan atıldı.maçtan sonra "andre iguododo is a flopper" diye birşeyler duyabiliriz.

Adsız dedi ki...

bir ara düşündüm bu gece noluyor toronto manyak bir savunma mı yapıyor ne diye. gel görki manyak savunma düşüncesi nets ile oynadığı gerçeğine yenik düştü. ilk yarı muhteşem bir hido vardı sahada. ikinci yarıda süresi uzun olsaydı biz inanmıştık triple double geliyor Allah'ım diye.

il Capitano dedi ki...

NOH-Nuggets maçı NTV'deydi...Muhteşem maçtı,özellikle Chris Paul.Son 3 dakika elektrik kesildi,Paul 26 sayı 17 asist 7 ribaund yapmıştı :) kalan 3 dakikada da 2 asist,4 sayı,2 ribaund yapmış :)

Ayrıca Sixers'ın Boston'ı yenmesi mucize gibi bi şey,Elton Brand şov yapmış.Kevin Garnett düzelene kadar Boston maçlarında her türlü sürpriz çıkabilir...