BIY AD

18 Aralık 2009 Cuma

Çakal Knicks

T-Mac'in peşinden koşan Knicks'in asıl amacı Houston'ı kazıklamakmış. T-Mac'in 23 milyon dolarlık biten kontratını almak isteyen ve böylece önümüzdeki yaz salary cap açısından iyice rahatlamaya çalışan Knicks, kontratı biten T-Mac'i almak isterken karşılığında Jeffries'i vermek istiyormuş. Bilmeyenler için, Jeffries'sin, kendisine 2 senede 6.5'ar milyon dolar ödenecek bir kontratı bulunuyor. Yani bir anlamda diyorlar ki "Bu Jeffries bizdeyken istediğimiz oyuncuları alamayacağız 2010 yazında. Buyrun Jeffries sizin probleminiz olsun, sizin salary cap'iniz dolsun ve hamle yapamayın." Houston Rockets da tabii ki içinde Jeffries geçen tekliflere bakmıyormuş bile.

Houston Rockets'ın genel menajeri Morey son yıllarda yaptığı hamlelerle ve kurduğu takımla herkesin beğenisini kazanmış bir yönetici. Ama olur da sarhoşken falan Jeffries'i içeren bir takası kabul ederse herhalde Houston taraftarları onu seneler boyunca affetmezler.

1 FARKLI FIKIR:

Absürd dedi ki...

NY'dan çok şey bekliyorum seneye, önümüzdeki seneden sonra 5 yıllık bir hükümdarlık bekliyorum, tabi bunda knicks taraftarı olmamında bir etkisi var ancak bana öyle geliyor ki neredeyse 0 salary cap ile girecekler .