BIY AD

19 Aralık 2009 Cumartesi

Düşene Bir Tekme de Sen Vur

Dün gece Raptors, Nets karşısında adeta antrenman yaparken (118-95), NFL takımlarından Buffalo Bills'in wide-receiver'ı Terrell Owens dün Nets - Raptors maçındaymış ve Twitter'ına devrede "Şu anda Nets-Raptors maçındayım ve size şunu söyleyeyim, ben bu Nets takımında oynayabilirim." yazmış. Hatırlatma: Devrede Nets 33-70 yenik durumdaydı... 33-70 evet.

Bu arada Owens gerçek bir basketbol tutkunuymuş ve oynamayı da çok seviyormuş, kolejde basketbol oynamışlığı da varmış. NFL takip etmeyeli uzun zaman oluyor, HBB'nin verdiği dönemlerde izlerdim, sonra da bir süre takipte kaldım. Yanlış hatırlamıyorsam 1990'ların sonlarında ve 2000'lerin başında NFL'deki en iyi wide-receiver'lardan biriydi hatta belki de birincisiydi Owens. Owens'ın kariyerinin çok bir önemi yok sadece bilgi vermek istedim.

Nets'in ne kadar kötü bir durumda olduğunu sadece skorlar değil, bu tarz yorumlar da gözler önüne seriyor. Raptors maçının ilk çeyreğini izledim ve kapadım diğer maçlara geçtim "vakit kaybı" olarak gördüğüm için. Nets takımının galibiyet-mağlubiyet oranı şu anda: 2-25. 9-73 için 7-48'i geçmeleri lazım... Merakla bekliyoruz bakalım ne olacak. Bence geçerlerse zar zor 10 ile falan geçecekler herhalde.

2 FARKLI FIKIR:

calvin dedi ki...

terrell owens son 2 senenin allstar celebrity game MVP'si. çok pis değirmen smaç vuruyor.

sabonis dedi ki...

teşekkürler bilgi için