BIY AD

19 Aralık 2009 Cumartesi

Hey Bana Bakın! Çulsuz Kaldım

Brandon Jennings geçtiğimiz hafta Portland'ı yenmelerinin hemen ardından Twitter'a şunu yazmıştı: "%50 galibiyet başarısını yine yakaladık. İşte bu! İyi yolda olduğumuzu gösteriyor bu. İşte böyle savaşılır."

Dün NBA'den yapılan açıklamaya göre bu mesajı maçın bitiminden 15 dakika sonra yazmış, halbuki bildiğimiz gibi maç sonundaki basın toplantılarının bitmesini beklemesi gerekiyordu. Bu nedenle Jennings 7500 dolar ceza almış. Jennings de konuyla ilgili şunları demiş: "Gören de kötü birşeyler yazdım sanacak. Önemli bir galibiyetti bizim için ama dersimi aldım, salonda tweet'lemek yok artık. Çok büyük bir para bu, özellikle Noel zamanı."

Ardından dün "Twitter hesabımı siliyroum. Bana 7500 dolara mal oldu. Noel'de Gucci ve Louis Vuitton alamayacağım" demiş.

İki senede 4-5 milyon dolar arasında garanti para kazanacak bir adam için 7500 doların bu kadar büyük bir anlamı var mı acaba gerçekten? Yoksa Jennings son 1 aydır gösterdiği kötü performanstan sonra, başka yollarla dikkatleri üzerine mi çekmek istiyor?

6 FARKLI FIKIR:

Jose dedi ki...

Brandon Jennings akilli olsun!

Adsız dedi ki...

ersan sucks big time...

Dan Dirik dedi ki...

The Adsız Strikes Back!

Onur Kukuk dedi ki...

Jennings'i şişire şişire patlatıcaklar ama ne zaman.Bu gece Tyreke evans bir dersini versin jennings'e

Absürd dedi ki...

Çok antipatik bir oyuncu olmasını bıraktım dün gece ki boşa kaçan Ersan'a pası atmaması 2 kişinin üstünden zorlama şut atmasıyla benim gözümden komple düştü (pası atmadığı kişinin Ersan olması da etkili tabii :P ) ancak bu twitter olayının çok ciddi olduğunu düşünmüyorum.

Koray dedi ki...

Bucks maçı izlemiş olanlar bana katılırmı bilmem ama ben toplasan 30 dakika izlemişimdir o sürede bana çok antipatik geldi adam, özetlerde bile antipatiklik akıyor adam yada bana öyle geliyor bilmiyorum. Evansta bana sempatik gelmiyor nedense hareketleri bakışları falan yada biz derick rose görmüş olduğumuzdanda öyle geliyor olabilir=)