BIY AD

17 Aralık 2009 Perşembe

Kim Hazırladı Bunu ?!?

Adelman bundan 2 gün önce çıldırıp NBA'i delicesine eleştirmişti. Çünkü bir anda Rockets'ın fikstürüne bakınca 13 gün içerisinde 4 kere 2 gün üstüste maç oynayacaklarını görmüştü. Bunu fikstürler belli olduğunda niye çıkıp eleştirmedi ki acaba? Neyse konu o değil. Adelman tamam eleştirdi e peki Lakers ve Pacers'ın başları kel mi? Pacers da tıpatıp aynı fikstür dezavantajını yaşayacak, Lakers ise 15 gün içinde 4 kere bu duruma maruz kalacak ayrıca 1 tane de ekstra maç oynayacak Houston ve Indiana'ya göre.

Ayrıca Adelman Noel tatilinde ailesinin yanında olamamaktan şikayetçi olmuş. NBA'deki pek çok takımın mensupları zaten Noel tatilini aileleriyle geçiremiyorlar.

Bakalım ben 3 takımın da bu zor dönemden nasıl geçeceğini merakla takip edeceğim. Acaba Rockets takımı "Aman zaten baksana hocanın dediğine göre asıl sorun fikstürde, kaybetsek de bizim üstümüzde yük yok" moduna girebilir mi Türk futbolcusu gibi =)

Bu arada bir yerde güzel bir yorum okudum: "Lakers'ı 2009 playoff'larında elemeye çok yaklaşmalarının cezasını vermiş Stern" diye, hoşuma gitti.

3 FARKLI FIKIR:

Unknown dedi ki...

Ayın 4ünden 22sine kadar bullsda da 4 tane back2back var üstelik arada 3 tane de ekstra mac var. ayrıca bulls 23 taneyle bu sezon en fazla back2back i olan takım. Tabi gecen ayki batı turunda her maçtan önce dinlenince bi yerde sıkışıyor fikstur, tüm takımlar için böyle. Adelman bence Tmac in dönüşüne bozulmuş, adam ne güzel tmac yao ikilisi olmadan takımı playoff a sokup yılın kocu adayı olcaktı:) Rockets forumlarında da senin Tmac postunda dediğin gibi takas değerinin artması için Morey in Adelmana oynatması konusunda baskı yaptıgı konusuluyor...

Adsız dedi ki...

adelman belki kendi adına itiraz etmekte haksız bütün takımların böyle fikstürleri oluyor doğru ama 2 gün üst üste maç oynamak ciddi bir saçmalık hele deplasman turnesinde bunu takımlara yaptırmak. biliyorum 82 maç fikstürü ayarlamak çok zor filan da bazen takımlar yarım gün bile dinlenemeden maç oynamak zorunda kalıyor ki sporculara bu kadar yüklenmenin alemi yok.

lembo dedi ki...

christmas'a özellikle koyulan ve çok konuşulan o maç, bu sene lakers-cavs.. daha ne olsun.. bütün dünya kobe-lebron kapışmasını izlesin. akıllıca ama şaşırtıcı değil..