BIY AD

14 Aralık 2009 Pazartesi

NBA Kariyeri Bitti Mi?

Belki de birçoğunuz bilmiyor bile. Ike Diogu bu sezon New Orleans Hornets ile anlaşmıştı. Ancak hazırlık kampında ağırlık kaldırırken dizini sakatlamıştı ve ondan sonra doğru düzgün antrenmana çıkmadı. Haliyle hiçbir maçta da oynamadı. 2-3 gün önce mikro-kırık ameliyatı olduğu ve sezonu kapadığı açıklandı.

Daha önce hakkında çok kısa birşeyler karalamıştım. Özellikle işin hücum yönündeki yetenekleriyle ilgimi çekmiş bir isimdi. Ama Hornets ile sadece tek sezonluk anlaşması vardı. Şimdi 2010 yazında, ne zaman döneceği belli olmayan, bugüne kadar NBA'de hiçbir şey kanıtlamayan Diogu'ya hangi takım sözleşme önerecek? NBA kariyeri bitmiş bile olabilir. Umarım yanılırım.

1 FARKLI FIKIR:

kurkoc dedi ki...

Draft edileceği zaman ki mock draft yazılarını hatırlıyorum gelecek vaadeden bir oyuncu olarak bahsediliyordu ve yakın takibe almıştım bende ancak bir türlü gösteremedi kendisini..Aslında geçen yıl Sacremento ile bir kaç iyi maç çıkarmıştı ve bende tekrardan umutlanmıştım..Hornets'de hem 4 hem de 5 numaraya derinlik katabilecek sağlam bir rotasyon oyuncusu olabilirdi ancak yine talihsizlik işte...