BIY AD

17 Aralık 2009 Perşembe

Sihirli Saç Bandı

Dirk Nowitzki'nin uğur için bu sezon saçlarını uzattığı haberini daha önce vermiştim. Hatta daha sonra kestirdiği için kendisini tebrik etmiştim ve sezona mağlubiyetle başladıkları için yeniden uzatır mı diye sormuştum. Gerçekten de Nowitzki saçlarını o noktadan sonra hiç kestirmedi ve saçları artık yeniden saç bandı takacak kadar uzadı. Atlanta Hawks maçından beri parkelerde saç bandıyla esiyor Dirk Nowitzki. Herhalde daha ilk maçta saç bandı sihirini gösterememişti ki, Mavs Alman oyuncunun 32 sayısına rağmen Hawks'a 80-75 mağlup olmuştu. Ancak ondan sonraki 5 maçı üstüste kazandılar. Şimdi 6'ya gidiyorlar. 6 niye önemli? Çünkü Mavs tam 153 maçtır 6 galibiyet üstüste alamıyor. Bakalım kritik maç yarın gece Houston'a karşı. Onu kazanırlarsa 2007-2008'daki 7 maçlık galibiyet serisini Cavs karşısında geçmeyi deneyecekler. Ayrıca Nowitzki'nin şaç bandıyla oynadığı 6 maçta tam 4 kere 30 sayıyı geçtiğini söylemeliyim. Bundan önceki 20 maçta da ancak 4 kere geçebilmişti bu rakamı.

Bakalım saç bandı bir kandırmacadan ibaret mi yoksa gerçeketen 2006-2007 sezonunun ışıltılarını görecek miyiz?

Not: Bütün rakamlar ve istatistikleri kendim çıkardım ve ilginç bulduğum için paylaştım. Herhangi bir yerden alıntı değildir.

7 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

bööle bu kadar uzun saçın yakışmadığı kesin. ama nowitz başarı yakalayacaksa katlanırız

bahtiyar dedi ki...

basketbawful'da bu saç modeliyle wnba oyuncusu gibi olmuş diye dalga geçmşlerdi ki haksız değil adamlar.

thunderbird dedi ki...

zaten adamın saç bandına senin kadar takılan olmadığı için başka yerde olmaması normaldir. :)

sabonis dedi ki...

niye bak basketbawful da takılmış =)

çok gıcık oldum ya bu kadar uzatmasına. utanmasa beline gelicek =)

Onur Kukuk dedi ki...

Harbidende bende taktım bu uzun saç olayına kim olursa olsun,hangi spor olursa olsun uzun saç bir oyuncuya hiçbir avantaj sağlamaz hatta zarar getirir.Uzun saçta uğur'dan çok talihsizlik getirir.Vujacic'i sevmememin en büyük nedenide saçlarıdır bir kere saçını kestirdi adama döndü.Bu arada uzun saç'a karşı değilim sporcuda uzun saç'a karşıyım onun altını çizerek belirteyim.

Trapped Scorpion dedi ki...

beyaz saç bandı çok kötü duruyo. mavi ve siyahın fena olduğunu düşünmüyorum.

Adsız dedi ki...

Dallas yenildi valla Nowitzki de sakatlanmış.Sevindiniz mi?:) Ama katılıyorum bu kadar uzun saç iyi durmuyor.Saç bandını çıkardığı saçı gayet iyiydi.Bir de Scola da çok uzattı saçını bu aralar