BIY AD

18 Aralık 2009 Cuma

Suns ile Zengin Olmak

Dün oynanan Phoenix-Portland maçını da dahil edince, TNT kanalının canlı yayınladığı maçlarda, Suns takımı 17. kere üstüste yenilmeyi başarmış. En son galibiyetlerini 2008'in Mart'ında Warriors'a karşı almışlar. Nasıl bir seriyse artık... Bundan sonra Suns'ın maçlarını TNT veriyorsa karşı takıma bahis yapmak lazım vallahi.

12 FARKLI FIKIR:

Unknown dedi ki...

dün 17 oldu, 16 değil.

sabonis dedi ki...

7 yerine 6 tuşuna basmışım. eyvallah.

Onur Kukuk dedi ki...

Gerçekten tnt ile phoenix arasında bir problem var sanki.Ben normalde nba'de şike olması olasılığını çok az görüyorum çünkü orada iyi kurulmuş bir sistem var. Arada bir çatlak verebilir hiçbir sistem kusursuz değildir.Ancak bir önceki playoff'larda sas-phx serisinde birşeyler vardı sanki hafiften sas'ı ittirdiler.Bunu buradan izleyebilirsiniz.(Bu arada ginobili'nin artistik yeteneklerinide buradan daha iyi görebilirsiniz.)Bu videoda 0.13s'te taraftarlarında tnt'nin maçta şike yaptığını düşündüğünü görebilirsiniz.

PIERREMANU dedi ki...

Ginobili'nin artistik yeteneklerini basketbolla ilgilenen herkes bilir. Basketbolla ilgilenenlerin bulunduğu bir ortama girerek Ginobili'nin artistik yeteneklerini şurdan görebilirsiniz deme işgüzarlığının bir karpuz yetiştiricisi çiftçiye bak karpuz böyle birşey demekten hiçbir farkı yoktur.

Onur Kukuk dedi ki...

Yahu bilip bilmeden konuşma konusunda üstüne olmayan insanlar var.Sen konuyu doğru dürüst okumadan nasıl yorum yapıyorsun anlamam.Burada konu ginobili filan değil.Ben o linki ginobili için koymadım bunu bil.O video şike tartışmaları içindi.Daha önce ginobili-oberto fotoğrafında 2. defa fotoğraf çekildiği belli olduğu için bende oraya yorum yazdığım için yazdım.Bu o fotoğrafla ilgili bir espriydi.Git oraya bak yorumumu oku ondan sonra yorum yap.Banada gelip Manu avukatlığı yapma bir spurs sever olarak senden daha fazla manu'yu sevdiğimden de eminim.Sen pierre manu'san bende tim duncan'ım sonuçta aynı takımdayız.

PIERREMANU dedi ki...

1- Bilen de konuşur, bilmeyen de. Hayat böyle.
2- Okuduklarımı anlayabilecek kapasitedeyim.
3- Başka postlara yazdıklarınla bağlantılı yorumları blog sahibi olmadığım için ben takip edemem. Sonuçta her yazının altındaki yorumları okumuyorum.
4- Bu mantıkla yukarıdaki yazdığını okuyunca yine aynı şeyi anlıyorum ve gayet güzel yazmışım diyorum.
5- Diğer yorumunla bağlantılı olduğunu bilseydim veya takip etseydim böyle bir yorumda bulunmazdım. Bunun için özür dilerim.
6- Konunun Ginobili olmadığını anlayabilecek çaptayım. Ama ben de konuyla değil parantez içerisinde yazdıklarınla ilgili yorum yaptım zaten. Parantezin dışı hiç umurumda değildi yorum yaparken açıkçası. Şu anda da değil.
7- Her insan sevdikleri kişilerin veya şeylerin az ya da çok avukatıdırlar. Ama muhakkak avukatıdırlar.
8- Benden daha fazla Ginobili'yi seviyor olabilirsin. Burada kim daha çok seviyor gibi komik bir tartışmaya girmeyeceğim. Ben Ginobili'yi herhangi birisinden daha çok veya az sevdiğimi iddia edemem. Ginobili'yi unutalım bu noktada. Sen birisini birisinden daha çok sevdiğinden emin olduğunu söylemişsin. Sevgiölçer veya sevgimetre gibi bir ölçüm cihazı varsa ben de bundan yararlanmak isterim. Bu konuda bilgilendirirsen sevinirim.

Onur Kukuk dedi ki...

"Diğer yorumunla bağlantılı olduğunu bilseydim veya takip etseydim böyle bir yorumda bulunmazdım. Bunun için özür dilerim diyorsun.Birde üstüne "Bu mantıkla yukarıdaki yazdığını okuyunca yine aynı şeyi anlıyorum ve gayet güzel yazmışım diyorum." diyorsun yani bir çelişki var sözlerinde.Bir insan "diğer yorumunla bağlantılı olduğunu bilmiyordum özür dilerim" dedikten sonra neden bu kadar uzun bir yazı yazar anlamam.Bunu söyledin bitti daha ne konuşuyorsun.Sana yazdığım her lafı didik didik edip hata araman ise çok çocukça.Arkadaşım seninde blog'un var bilirsin birisi yolladığın yazıya yorum yazdığında sana yorum yazar,başkasına değil.Bende burada yorum yazanlara değil yazıyı hazırlayan arkadaşa yorum yazıyorum.Bu konuyu sende kabul etmişsin yani benim blog sahibine yorum yazdığımı ve özür dilemişsin. Sevdiğin şeyin avukatı olabilirsin ama seni kör etmesine izin vermemelisin.Ortada bir gerçek var.O da ginobili'nin bu tür hareketleri hep yaptığı.Peki bu ginobili'yi ahlaksızın teki mi yapar hayır.Sevgi ölçülemeyen birşeydir ginobiliyi benden çok sevip sevmediğini bilemem.Ben orda türkçemizde çok kullanılan mübalağa sanatını kullandım.Mübalağa:abartma, abartı.bir şeyi, sözün etkisini güçlendirmek amacıyla olamayacağı denli abartma.Olamayacağı'nın altını çizerim.Yani ben nerden bileyim sen mi daha çok seversin ben mi çok severim benim yaptığım anlatımı güçlendirmek için yapılan birşeydi.Bundan sonra lütfen yorum yazarken yorumların sana değil blog sahibine yapıldığını düşün.

PIERREMANU dedi ki...

Sanıyorum bende sorun. Demek istediğimi anlatmayı beceremiyorum herhalde. Yalnız ben daha ilk cümlede "Ginobili'nin artistik yeteneklerini basketbolla ilgilenen herkes bilir." diyerek zaten kabullenmişim Ginobili'nin bu tarz hareketler yaptığını. Sevdiğim şeyin beni kör etmesine nasıl izin verdiğimi gerçekten anlayabilmiş değilim. Tekrarlayayım; Ginobili bu tarz hareketlerin kralını yapar. Bu da bana ders olsun. Neymiş başkasının yaptığı yorumlara yorum yapmayacakmışım. Herkese açık olan yorumlar sadece blog sahiplerini bağlarmış, okuyanları zerre kadar ilgilendirmezmiş.

Onur Kukuk dedi ki...

"Ginobili'nin artistik yeteneklerini basketbolla ilgilenen herkes bilir."demekle beraber lafın devamında bana işgüzar diyorsun ve bu senin ginobili'ye laf ettirmek istememenle alakalı birşey yani bir şey söylüyorsun ama yanında başka bir şey söyleyerek kendini çelişkiye düşürüyorsun.Sözlerinde daima çok açık çelişkiler mevcut.Ki ben sana bunu daha önceki yorumuma bağlı olarak yazdığımı söylemiş ve sen özür dilemiştin. Ancak görüyorum ki sen hala olayı anlamamaya çalışmaya devam ediyorsun.Ben sana başka birisinin yorumlarına yorum yapma mı dedim sadece yorum yaparken şunu bilki buraya yorum yazanların 1. amacı blog sahibine yorum yazmasıdır.Elbette ki yazılan yorumlara yorum yazabilirsin böyle saçma bir şey mi olur?Lafları evirip çevirip buraya yazma lütfen. Hala haksız olduğun konuda yazmaya devam ediyorsun.Ki haksız olduğunu çok açık bir şekilde kendinde belirttin hala savunmaya devam mı edeceksin?

sabonis dedi ki...

yeter artık yahu biriniz mail'ını yazsın, diğeri ona mail atsın oradan tartışın.

Onur Kukuk dedi ki...

Pardon sabonis artık konudan tamamen çıkmışız.Daha da yazmam kusura bakma.

PIERREMANU dedi ki...

Evet yok ben şöyle dedim, yok sen böyle dedin şeklinde çocukça bir tartışma oldu sanırım. Biraz geç oldu kabul ediyorum ama tim duncan'dan da sabonis'den de özür dilerim.