BIY AD

18 Aralık 2009 Cuma

Yao 2010'da Burada Olmak İstiyor

Az önce NBA Stüdyo'da duydum, Yao 2010 Dünya Şampiyonası'nda doktorların izin vermesi durumunda kesinlikle gelmek istediğini açıklamış. Çin ile aynı grupta bulunan Milli takımımız için pek hayırlı bir haber olmasa da gerçekten çok sevindim.

Yao'nun sakatlığı hakkındaki gelişmeler de enteresan. İlk ameliyat olduğunda "Bu sezonun sonunda dönebilir" dendi ama Yao 2010 ile ilgili sağlığını ve kariyerini düşünmek zorunda olduğunu söylemişti. Sonra Houston Rockets Yao'nun bu sezon kesinlikle NBA'de oynamayacağı açıklamıştı. Bütün bunların ardından, daha birkaç gün önce Yao "2010-2011 NBA sezonuna tam olarak hazır olur muyum bilmiyorum. O bile şüpheli" tarzında bir demeç vermişti. Bugün ise yukarıda yazdığım gibi 2010 Dünya Şampiyonası'na gelmek istediğinden bahsetmiş.

Umarım bu değişkenlik gösteren durumu Ağustos'tan önce netleşir ve Türkiye'ye gelir. Onu da izlemek apayrı bir keyif olacak çünkü.

4 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

Gelsin kesinlikle, dünya gözüyle Yao görelim dimi. Bizim çocuklar nasıl savunacak onuda merak ediyorum.

Adsız dedi ki...

üstad bu gece ki maç yayınlarını ekleyebilecek misin?

Onur Kukuk dedi ki...

Ne kadar yıldız gelirse o kadar iyi.Arjantin grubumuzda olsa , ginobili inşallah gelmez demek sporseverlikle açıklanamaz.Sonuçta en iyi turnuva içinde en fazla rekabetçi oyuncunun olduğu turnuvadır.

Semih. ~ dedi ki...

ama cidden öperler yani, bütün sezon veremliler gibi yattıktan sonra yazın oynamak öperler.