BIY AD

19 Aralık 2009 Cumartesi

Yeter Rasheed


Link

Hedo ile yaşadığı pozisyonu ve söylediklerini yazmıştım, hatta ceza almıştı açıklamaları yüzünden. Şimdi de benzer bir pozisyonda oyundan atılmış. Arada başka bir maça bakarken kaçırmışım sinirlendiği pozisyonu ama perdeleme yaparken hücum faul çalınmış kendisine. O yüzden bu kadar zıvanadan çıkmış. Garnett'in ve diğer yıldızların acilen Rasheed'i yola getirmeleri lazım. Playoff'larda bu tarz sorumsuzluklar, Celtics'e çok pahalıya mal olabilir.

8 FARKLI FIKIR:

muyek dedi ki...

her takimda ayni seyi yapiyor denyonun en onde gideni , herseyde o hakli diger insanlar haksiz tipik kompleksli zenci tripleri

Suat dedi ki...

bu herifin şu tavırlarını görmek artık sıkıcı olmaya başladı, takım arkadaşlarından ziyade nba yönetiminin bir şeyler yapması daha güzel olur bence...

Dan Dirik dedi ki...

Sabonis hala havluya kızıyosun di mi?

sabonis dedi ki...

rasheed nba yönetiminin vereceği cezalarla adam olmaz bence =)

havluya kızmak? seyirciye ve hakeme doğru attığı havludan mı bahsediyorsun?

Dan Dirik dedi ki...

Rasheed'in Sabonis'e portland yıllarında havluyla vurduğunu/fırlattığını net hatırlıyorum, (maçı izlediğimden değil tabii) ondan demiştim.

Rasheed'i de ortak görüş gibi ben de anca Garnett gazı adam eder diyordum ama hiç öyle görünmüyor. Playofflarda başlarına neler gelecek bakalım.

LexLuthor dedi ki...

rasheed'in adam olmasını ummak hayalciliktir. :)

sabonis dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=DWaN18LeyD4

şurada sabonis'in suratına fırlattığı havluyu görebilirsiniz. uzun bir video, ortalarına doğru teknik faulleri ve çılgınlıklarını gösteriyor, orada sabonis'le yaşadığı havlu olayı da var =)

Dan Dirik dedi ki...

Eheh baya yer kaplıyodur çılgınlıkları kısmı, teşekkürler =)