BIY AD

18 Aralık 2009 Cuma

Yi Jianlian Hall of Fame'e Doğru

Hall of Fame'in yönetimi kurulu başkanı Jerry Colangelo en son yaptığı açıklamada "Eğer diğer yönetim kurulu üyelerini de ikna edebilirsem, Hall of Fame seçimlerinde medyanın ve taraftarların da katkıda bulunmalarını sağlayacağım." demiş. Gözün aydın Yi, hiçbir şey yapmadan Hall of Fame'e gireceksin galiba. Şaka bir yana herhalde All-Star oylaması gibi yapmayı düşünmüyorlardır. Çünkü eğer öyle olursa, dediğim doğru çıkabilir gerçekten. Her ne kadar kulağa mantıklı gelse de taraftarlar adı üstünde bu olayda 'taraf'lar, hele konu Çin'liler ise amanın aman.

3 FARKLI FIKIR:

Dan Dirik dedi ki...

Hakaret.

Onur Kukuk dedi ki...

Bence gayet iyi bir fikir.Kesinlikle all-star oylaması gibi olmayacağına emin olabilirsiniz.Bence yapmak istedikleri sistem belirli isimler ortaya atıcaklar ve taraftarlar vede medya bunlar arasından seçebilecek. Böyle bir sistem hall of fame'i daha yaygın vede önemli kılabilir.

sabonis dedi ki...

@tim duncan: Aynen dediğin gibi yapılacaktır %99 zaten. Ama bence yine de bu işte taraf olanların oylamaması lazım. Ben böyle düşünüyorum. Sadece olaya dikkat çekmek için Yi'yi konuya kattım.