BIY AD

15 Aralık 2009 Salı

Yok Böyle Birşey

Dün daha sezon finalini izlemeden önce "İzlediğim en iyi dizi sezonuydu." yazmıştım Dexter'ın 4. sezonu için. Eve gidip finali izledim ve inanılmaz bir bölümle karşılaştım. Dexter diziyse diğer izlediklerimiz nedir?

Aşmış tek kelimeyle.

9 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

dexter gerçekten kariyer sezonunu yaşadı. müthiş bi kurgu.. blog ile ilgili eleştirilere ne diyorsun bilmiyorum ama bir iki eleştiri getirmek istiyorum, izninle.. 1) her "şey" ayrı yazılır, sürekli gözüm takılıyor : ) 2)blog çok uzun. psp'den, cepten giriş yaparken yüklenmesi uzun sürüyor. bölümlere ayrılsa ve daha eski yazıları isteğe bağlı görüntülesek çok daha kullanışlı olur. umarım yanlış anlaşılmam, bunlar sadece şahsi düşüncelerim. iyi günler..

sabonis dedi ki...

her türlü eleştiriye açık olduğumu söylüyorum her fırsatta zaten. teşekkürler

her şey konusunda ise ilginç bir şekilde yanlış yazıyormuşum. halbuki bu konuda oldukça dikkatliyimdir normalde, geçmişte yazdığım dergide de yazı işleri müdürü benim yazılarımda en az hataya rastladığını söylerdi hep =)

uzunluk konusunda ise 25 tane post olması lazım sayfa başına. öbür türlü çok update ettiğim için güncel haberler arka sayfada kalıyor, ilk sayfada görüntülenmelerini istiyorum ben de.

Dan Dirik dedi ki...

Dexter her açıdan kendini üst seviyeye çıkardı ama bitirirken de 5. sezona verilebilecek en iyi malzemeyi çıkardılar. Bütün sezon finalleri mutlu mesut biten dizinin böyle bir finalle biteceğini de hiç tahmin etmemiştim.

Daha önceki yorumlara da yazmıştım bir daha yazayım da reklamı olsun, Oz'dan sonra izlediğim en muhteşem dizi. Oyuncusundan yönetmenine hepsine teşekkür edeyim buradan.

Onur Kukuk dedi ki...

dexter bitti dizi kalmadı piyasada diye üzülüyorsan sana in treatment'ı izlemeni öneririm gerçekten bağımlılık yaratıcı bir dizi ve müthiş bir senaryosu var.

sabonis dedi ki...

onun yaklaşık ilk 40 bölümünü izledim sonra bıraktım. belki devam ederim bilmiyorum

ama dizi kalmaması diye birşey yok. rakamı sallıyorum ama 100 tane falan dizi var herhalde amerika'da yayında. insan illa ki kendisine uygun birşeyler buluyor =)

onder dedi ki...

gozlerim doldu sezon finalinde (.

http://www.youtube.com/watch?v=kfxAYA3RYlY paylasmasam olmaz

Onur Kukuk dedi ki...

100 tane dizi varda kaçı izlenmeye değer adamların belki yaptığı 1000 dizi vardır içinden izlenmeye değer 10 tane falan çıkar.

asist time dedi ki...

suraya spoiler yazmayın ya daha finali izleyemeyenler var yogunluktan :)

dugenci dedi ki...

Sitedeki Dexter resmi değişmiş mi ne?
Dexter kesinlikle piyasadaki en iyi dizidir. Bir kere sezonları bağımsız izleyebiliyorsunuz ve sezon içinde ki bölümler sayısı belli ve hikayeyi o sezonda bitiriyorlar. Dolayısı ile tadını kaçırmıyorlar.

Not: Sonunu söylemeyin, ipucu vermeyin. Aman aman diyeyim.