BIY AD

25 Eylül 2010 Cumartesi

Yok, Yok Kalsın!

Her şey oldu bitti, imzalar atıldı derken bizi de ters köşeye yatıran bir açıklama geldi Pat Riley’den: “Eric Dampier’a kontrat önermeyeceğiz.” Aslında, neredeyse Amerika’nın tüm basketbol kaynaklarında imzaların atıldığı, bu süper üçlünün potalarının artık güvende olduğu yazıyordu; fakat Pat Riley; Joel Anthony, Jamaal Magloire, Zydrunas Ilgauskas ve çaylak Pitmann’dan oluşan uzun rotasyonunu gayet yeterli görmüş ve Dampier’la artık ilgilenmediklerini açıklamış. İnşallah Magic, Lakers, Celtics ve Bulls da aynı fikirdedirler. Bu imzayla “ama”sı olmayan bir takım olacakları kanaatindeydim; ancak artık durum şu: Heat çok iyi takım; AMA pota altı savunması çok yumuşak.

6 FARKLI FIKIR:

Sonnytheflyer dedi ki...

Kesinlikle katilmiyorum hucum belki yok ama Joel Anthony NBA in en iyi savunma yapan uzunlarindan biridir.Dakikaya vuruldugu zaman belkide en cok blok yapan oyuncunun nasil savunmasi yumusak olabilir?Ha Z nin belki iyi degil savunmasi ama Jamaal Magloire in da Kentucky nin All times blok krali oldugunu unutmayalim ayrica Dexter Pittman in da bir Baby Shaq havasi var pota altini iyi dolduran bir uzun yani Dampier artisi eksisiyle bu oyunculardan cok da farkli degil ne dersiniz...

Adsız dedi ki...

ama'yı mama'yı gösterecek 1 ay sonra heat. rahat olun.

Kaan Mert dedi ki...

şampiyonluğu direk getirecek bir hamleydi bence. böyle birini istemeyip geri çevirmek pahalıya patlayabilir takıma.

Adsız dedi ki...

Dampier bu kadar mevzu yapılcak bi oyuncu değil bence. bu satırları ve yorumları okusa kendi de şaşırırdı eminim. anthony ile Z zaten kapatcaklar o pozisyonu. Magloirela caylak pittman da dakka alacaksa zaten pozisyon fazlasıyla şişiyor. pota altı savunması yine zayıf olabilir bu sene ama bu pivot pozisyonundan değil boshun yumuşaklığından kaynaklı olacaktır.

Adsız dedi ki...

alsınlar fatih solakı sorunlar bitsin

oscar dedi ki...

şimdi yumuşak olabilir ancak dampier'ın lakabı da erica yani çok bi ilerleme olmaz gibi.