BIY AD

27 Aralık 2009 Pazar

Noel Baba'dan CV'ye ve Pistons'a Hediye

Charlie Villanueva'nın twitter'ına yazdığı yazı: "Noel Baba bana güzel bir hediye verdi. Noel'de Prince, Rip Hamilton ve Ben Gordon'u Pistons formasıyla görmeyi dilemiştim, dileğim gerçekleşti." Ama şöyle bir sorun var ki, Villanueva'nın kendisi yaklaşık 1 haftadır sakat. Hatta diğer 3 oyuncu dünkü antrenmanın tamamında yer alırken, Villanueva sadece bir kısmına katılabilmiş. Ayrıca bu akşam 4 oyuncunun da oynayıp oynamayacağı kesin değil.

CV'nin problemi olan topuk dikenini, uzun oyuncuların kolay kolay atlatamadığını biliyoruz. Üzerine bastıkça acı veren ve iyileşmeyen, sadece ayağı dinlendirerek iyiye giden bir sakatlık. Brad Miller'ın bundan 3 sezon önce topuk dikeni yüzünden kariyerinin en kötü yılını geçirdiğini, Kaman'ın ise geçtiğimiz sezonun yarısından fazlasını kaçırdığını örnek olarak gösterebilirim.

CV'ciğim önce kendi sağlığını, mutluluğunu falan isteyip sonra takım arkaşlarına düşünseydin bari. Ama en azından Pistons - CV'yi dışarıda tutarsak - 1 hafta içerisinde tamamen sağlıklı olacak gibi gözüküyor. Sezon başından beri Prince-Hamilton-Gordun üçlüsünü 1 kere yanyana oynatabilen takım için çok iyi haber.

0 FARKLI FIKIR: