BIY AD

8 Ağustos 2010 Pazar

Pargo Golden State'te

Geçtiğimiz sene dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına gelmişti Pargo ama önceki sezonun formsuzluğu devam etmiş ve kendinden bekleneni bir türlü verememişti Chicago’da. Biraz da bunun etkisiyle piyasası daralmış olacak ki Golden State’ten yalnızca minimum kontrat alabildi 2 yıllık. Tabi kontratın bu kadar düşük olmasında ligin en underrated oyuncularından biri olması da etkili olmuştur muhakkak. Öyle ki; NBA’de bulamadığı süreleri Olympiakos’ta da bulamamıştı vakti zamanında.

Aslında tamamen paranın cazibesiyle yapılmış bir Avrupa seyahati diyebiliriz Pargo’nunkine, zira ne kafa olarak hazırdı buralarda oynamaya ne de oyun stili uygundu. Ayrıca takımda kalıcı olma konusunda istikrarsızlığı öyle bir raddedeydi ki Avrupa macerasına bile bir yıl içerisinde iki takım sığdırabilmeyi başarmıştı kendisi. Şimdi ise görünen o ki, parayı değil saadeti seçiyor.

8 senelik profesyonel basketbol kariyeri boyunca yalnızca 18 kere ilk beş çıkabilmiş bir oyuncu için hücumu fazlaca istikrarlı. Skor potansiyeli, cüretkarlığıyla birleşince kendisi için en uygun takımlardan birine gittiğini söylemek mümkün. Golden State’te forma giyecek olmasından dolayı savunma yönünden de herhangi bir sıkıntı olmayacaktır. Açıkçası çok ümitliyim bu transferden.

3 FARKLI FIKIR:

Miksiyon dedi ki...

nash geliomu kanada milli takımıyla?

sabonis dedi ki...

gelmiyor

Adsız dedi ki...

futbol izlemeye gidiyor her yere ayıp valla gel iki dribling yap dimi