BIY AD

1 Aralık 2010 Çarşamba

30 Kasım'dan Notlar


Günün Hayvan Performansları:
-İlk sırayı büyük bir ustanın performansına ayırdım bugün: Deplasmanda hiç yenilmeyen takımının Golden State engelini de aşmasını sağlayan Tim Duncan'a. 15 sayı 18 ribaund 11 asist (kariyerinin en yüksek rakamı) ile oynayan Duncan Mayıs 2008'de Lakers karşısında yaptığı 19-15-10'dan sonra ilk defa bir triple double yaptı ve maçın da kahramanı oldu.

-Mike Conley, takımı Lakers'a üst üste 3. mağlubiyetini tattırırken Mike Conley 13 şutunda 10 isabet bularak 28 sayı üretti ve kendi adına sezonun en yüksek rakamına ulaşarak takımını galibiyete taşıdı.

-Deplasman turnesindeki İndiana, Lakers'tan sonra bir başka Pasifik takımı olan Sacramento'yu devirirken Danny Granger 37 sayıyla sezonun en yüksek rakamına ulaşmış. Ayrıca tüm Sacramento beşinin sadece 39 sayı üretmesini de ilginç bir not olarak belirtmek lazım.

-Mozgov'un benche çekilmesinden sonra 5 numaraya kaydırılan kaydırılan Amare en azından hücumdaki etkili performansını sürdürüyor. Detroit maçındaki 37 sayıdan sonra New Jersey karşısında da 35 sayı 9 ribaund ile oynayıp takımını galibiyete taşıyan isim oldu.

-3 maçlık sakatlığından döndüğü Toronto maçında 14 asistine rağmen sadece 4 sayı atabilen ve bunun yanında 8 top kaybı yapan Rondo Cleveland deplasmanında kendine geldi. Takımı Cleveland'ı deplasmanda geçerken Rondo 23 sayı 12 asist 5 ribaund ile takımının yıldızı oldu.


Boşa Kürek Çekenler:
-Brook Lopez Amare'yle girdiği düelloyu ufak bir farkla da olsa kazanmış ancak takımını 36 sayı atmasına rağmen galibiyete taşıyamadı.

-Stephen Curry'de yine çok iyi sayı performansı göstermesine rağmen takımını galibiyete taşıyamayanlardan. Ligin en iyi şutörlerinden olan Curry, 32 sayı 5 asist ile takımının en iyisi oldu ancak formda Spurs karşısında galibiyeti getiremedi.

-Matthews iyi performanslarına devam ediyor. Batum'un yokluğunda ilk beşe yerleşen Matthews formsuz takımının arka arkaya 4. mağlubiyetini almasına engel olamadı ancak 26 sayıyla maçın en skorer ismi oldu.

0 FARKLI FIKIR: