BIY AD

18 Ağustos 2009 Salı

Eurobasket'ten Haberler


- Bizim için kötü, grubumuzdaki ev sahibi Polonya için iyi bir haber: Gortat'nın sakatlığı ufakmış. Bir haftaya kadar maça çıkabilecek duruma gelmesi bekleniyor.

- Blazers, omuzunden problemi olan Batum'un Portland'a gelmesini istedi. Kontrollerini yaptıktan sonra sağlam olduğuna kanaat getirip Fransa Milli takımına geri gönderdiler. Bu sırada Batum'suz Fransa, Finlandiya'ya 77-74 yenildi. Ancak zaten gruptan çıkmayı garantilemişlerdi, o yüzden önemsiz bir maçtı. Mağlubiyetin de Batum'dan yoksun olmalarıyla bir alakası olduğunu sanmıyorum, nitekim bu maçı pek tınlamadıkları aşikar.

- Eurobasket 2009'a katılabilmek için, ikinci ön eleme grubundan çıkıp Fransa'nın rakibi olacak takım hala belli değil. Ancak bu konuda, Bosna Hersek'i 102-79 yenen Belçika çok büyük bir avantaj elde etti. Galibiyeti bulunmayan Portekiz'i, deplasmanda yendikleri takdirde grup birincisi olacaklar.

1 FARKLI FIKIR:

Ömer dedi ki...

Herkes biz degil ki, bizim gibi son maclarini deplasmanda kazanabilsinler (gecen sene Fransa galibiyeti). diyip biraz bizim takimi oveyim :)