BIY AD

19 Ağustos 2009 Çarşamba

Haywood'dan Özür

Hatırlarsanız Marbury'nin 24 saatini sevenleriyle paylaşacağını yazmıştım. Marbury neler yapmıştı neler...
Wizards'ın pivotu Brendan Haywood da meğerse Marbury hayranıymış! Haywood dün yaptığı açıklamalarda Marbury'nin bu videolarını izlediğini, ilk başlarda ilginç ve hoş olsa da dakikalar ilerledikçe işin suyunun çıktığını söylemiş.

Marbury'nin üstünü çıplak bir şekilde ağlaması, arkadaşının ona masaj yapması Haywood'a hafiften gay pornosunu çağrıştırmış... Demek Haywood'un bu tür şeyleri izlemişliği var. Tabii işin dalgasındayım.
Ayrıca Marbury'nin 'Barbie Girl' şarkısı eşliğinde dansetmesi de Haywood'u rahatsız etmiş. Dans gerçekten çok çılgın, videosunu aşağıya ekledim... Son olarak da NBA'de hiçbir genel menajerin Marbury'e dokunmayacağını söylemiş ki, bence son derece doğru bir tespit. Tabii Marbury'nin kullandığı maddelerden alan bir genel menajer varsa, herşey olabilir. O ayrı.

Buyrun olay video:



Marbury'nin bu hareketleriyle dalga geçen Haywood'a etraftan tepkiler gelmeye başlamış. Tepkilerin nedeni de homoseksüelliğe karşı olduğunun düşünülmesiymiş. O da bunun üstüne "İnsanlar tercihlerini yapmakta özgürler, ben yalnızca komik bir olayla ilgili yorum yapıp eğlenmeyi amaçlamıştım. Tim Hardaway gibi 'Ben eşcinsellerden nefret ediyorum' tarzında bir çıkış yapmak istememiştim" demiş.

Bana göre işin komik yanı, Marbury'le dalga geçtiği için değil, etraftan gelen tepkiler üzerine eşcinsellerden özür dilemesi. Gerçi artık kim takar Marbury'i, değil mi?

1 FARKLI FIKIR:

os dedi ki...

içine ajdar girmiş.