BIY AD

22 Ağustos 2009 Cumartesi

Iverson-Brown Yeniden

Bir kaynağa göre Iverson ile Bobcats anlaşmışlar. Resmi sözleşme haftaya imzalanacakmış. %100 gerçekleti diye bir kaide yok tabii ki ama yine de değerlendirelim.

Bobcats'in hem bilet hem forma satışlarını arttırması açısından iyi bir etkisi olacaktır Iverson'ın. Ayrıca takımın çok uzun süredir büyük bir eksiği vardı: Topu teslim edip "Bize skor üret" diyeceği bir oyuncu yoktu. Bu açıdan da yararlı bir transfer olacaktır. Playoff yarışında da alt sıralar için iddialı bir hale gelirler.

Iverson açısından bakarsak: Şu sıralar NBA'de Iverson'ın nazını çekecek koç ve genel menajer sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. O yüzden Iverson'ın eline eski hocası Brown ile çalışmak kadar güzel bir fırsat geçemezdi herhalde. Ayrıca gideceği takımın bir skorere ihtiyacı olması da ona istediği kadar şut kullanma fırsatı verecek.

Yani bir bakıma mükemmel evlilik diyebiliriz. İki tarafın da çok memnun kalabileceği bir anlaşma. Tek eksi yönü geçtiğimiz sene yıldızı parlayan DJ Augustin'in dakikalarının azalacak olması. O da 1 seneliğine gülün dikeni. Ha, anlaşmanın süresi daha açıklanmadı. Eğer 2-3 yıllık ise o zaman büyük bir hatadır.

1 FARKLI FIKIR:

fairfax dedi ki...

Once luks vergisinden kurtulmanin bir yolunu bulsalar iyi olur. Topun ucunda Raja Bell varmis.