BIY AD

22 Ekim 2009 Perşembe

Aldridge İmzayı Attı

Brandon Roy'da olduğu gibi, Aldridge de uzun süren pazarlıklar sonunda Blazers ile sözleşmesini uzattı. 5 senede 65 milyon dolar alacak. Kontratta yazan bazı şartları yerine getirirse 70 milyona kadar çıkabilirmiş. Blazers bundan birkaç gün önce Oden'ın da opsiyonunu kullanmış ve sözleşmesini uzatmıştı. Böylece Roy-Aldridge-Oden-Fernandez-Miller-Batum çekirdeğini en azından 3-4 yıl boyunca korumayı garantilediler. Ah şurada Miller yerine Hedo olacaktı. Blazers bana göre çok daha iyi bir takım olabilirdi.

Edit: Bu arada kontrat hakkında yorum yapmamışım, bana göre yıllık yaklaşık 13-14 milyon dolar yerine 11-12 civarı bir para Aldridge'in hakkıdır. Ancak tabii ki şunu unutmamalıyız, NBA'de şut atabilen uzunlara bu paralar hiç düşünmeden veriliyor. Hele bir de bu uzun pivot oynayabiliyorsa... Aldridge'in hücumuna hiçbir söz söyleyemem ancak Portland'a bu kontratın karşılığını kuruşu kuruşuna verebilmesi için, defansını geliştirmesi lazım.

3 FARKLI FIKIR:

sannti dedi ki...

Orda Hido olsaydı Rudy, Webster, Batum üçlüsünün önüne bi engel konulmuş olurdu, bence daha iyi oldu böyle.

lembo dedi ki...

andre miller , jason kidd ve steve nash'i bir kenara koyarsak bu ligin en büyük organizatörüdür benim gözümde..ayrıca sorunsuz bir adamdır..ağabeylik yapar..bu genç takım için bulunmaz nimet..hedoyla çeşmeye giderler birer bidonla.. dönüşte andre'de 3 dolu bidon olur, hedo eli boş gelir.. benim fikrim budur..

sabonis dedi ki...

Andre Miller iyi bir top dağıtıcı oldu her zaman Philly'de iyi bir skorere de dönüştü. Ama bana göre Blazers'a uyan bir oyuncu değil kendisi.

Hedo gelseydi, Brandon Roy zaman zaman point guard'a kayarak Batum-Fernandez ikilisine süre verilebilirdi örneğin. Ama zaten artık çok geç. Şu anda hiç memnun değiller oynadıkları oyundan, bakalım zaman ne gösterecek.