BIY AD

18 Ekim 2009 Pazar

En İyi Oyun Kurucu, Şutör Guard, Kısa Forvet

Genel menajerler arasında yapılan anketleri değerlendirmeye devam edeyim. Oyun kurucu sıralamasını muhtemelen ben de aynı yapardım. Chris Paul'ün 1. sırayı almasının nedeni, oyun kurucu pozisyonundan, oyunu bu kadar domine edebilmesi diye düşünüyorum. Takımının skor bulması gerekirken bir şekilde çembere gidip sayıyı buluyor, 2. veya 3. rakipten yardım gelmesi durumunda da boş arkadaşını rahatlıkla buluyor. Burada Kidd'in oy almamasına şaşırdım, illa 1-2 kişi ona vermiştir diye düşünmüştüm. En azından ben listemi 4 kişilik yapar ve Kidd'i son sıraya koyardım.

Şutör guard'larda Ray Allen ve Brandon Roy'un orada ne işi var acaba? Hadi Roy'u sineye çekebilirim de, peki ya Ray Allen? "En iyi şut atan oyuncu" seçiliyor olsa anlardım ama gerçekten abuk olmuş Allen'ın oy alması. Bu liste işin sadece 2 isim yeterli: Kobe ve Wade. Ayrıca bana göre Kobe ile Wade'in arasında bu anketteki kadar büyük bir fark yok. Yani %70-Kobe, %30-Wade gibi oranlar benim düşüncemi yansıtırdı.

Kısa forvette ise LeBron'dan nefret ettikleri için düşünceleri etkilenen kişiler hariç, herkes bu sonuca katılacaktır herhalde. Üstünde fazla konuşmaya gerek yok.

Sizin bu pozisyonlar için seçimleriniz kimler?

5 FARKLI FIKIR:

JJShamrock dedi ki...

Yapılan 3 seçime de katılıyorum. SG pozisyonundaysa görüşüne katılamayacağım.Kobe'de, Lebron gibi yüzde 96.6 oy almalıydı. Wade'in, şu anda yanından bile geçemeyeceğini düşünüyorum.2-3 sonra tabi hayat neler gösterir bilinemez...

bahtiyar dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
csyasoo dedi ki...

Rajon Rando !!!!!! :D

Joker dedi ki...

Kidd NJ'de oynuyor olsaydı veya Dallas hariç herhangi bir takımda oynuyor olsaydı listede olurdu diye düşünüyorum, çünkü takastan sonra Devin Harris'in performansı ve onun pazarlanmasının iyi yapılması adeta Kidd'i kötü bir oyuncu haline getirdi. - ki değil, bence gelmiş geçmiş en iyi 3'te.
Kobe'ye eyvallah ama Ray Allen şutlarının yüzde 90'a yakınını bir asist üstünden bulup da sokan bir adam yani aslına bakıcak olursak şutör gard'ın tanımı olan bir adam. tabi ki Kobe veya Wade kadar etkin bir rol üstlenmiyor takımında ama her koçun veya GM'in elinin altında bulunmasını isteyeceği bir silahtır.
Benim itirazım Lebron - Melo konusunda. Denver gibi denyo bir yerde yaşamasa ve Lebron kadar 'hype' takılsa kesinlikle çok daha farklı yerlerde olacak bir oyuncu Melo. 3. sıra draft seçimi, süperstar falan belki ama bence hala hakettiği değeri görmemiş bir oyuncu.

Koray Gök dedi ki...

deron williams
kobe bryant
lebron james