BIY AD

22 Ekim 2009 Perşembe

Hamilton The Palace'ta Kalıcı Olmak İstiyor

Olay kariyerinin sonuna kadar Pistons'da kalması değil, o konuda zaten hiçbir tereddütü yokmuş. Asıl olarak basketbolu bıraktığında, formasının emekli edilip kirişlere çekilmesini istiyormuş. Hatta Hall of Fame'de gözü varmış. Yok artık daha neler... Hadi formasının The Palace'a asılması ihtimalini bir kalemde silmeyeyim ama Hall of Fame??

Bir insanın hedeflerinin olması kadar güzel birşey yok ama 32 yaşına gelmiş, bugüne kadarki oyunuyla sadece "oldukça iyi" bir takım oyuncusu olmuş. Nasıl böyle bir beklenti içine giriyor, benim aklım almıyor. Zaten attığı sayıların %90'ı perdeden çıkıp bulduğu orta mesafeli şutlardan oluştuğu için seyircinin aklında yer eden bir oyunu da yok.

Bir tane şampiyonluk kazanıp, 3-4 sezon şampiyonluğa oynayan takımda yer alınca, Hall of Fame'e girildiğini zannediyor Hamilton sanırım. Madem öyle Hamilton'la beraber Scalabrine(!!) de girsin Hall of Fame'e.

2 FARKLI FIKIR:

Dan Dirik dedi ki...

Hamilton vs. Scalabrine olmamış tabii görmezden gelelim, kendisini de severim ama Hall of Fame de gözüm var demek oradakilere hakaret cidden. İnsanın kendini bilmemesi kötü şey

Adsız dedi ki...

Uğraşmayın Scalabrine ile ya.Adam ne çekti sizden :)