BIY AD

23 Ekim 2009 Cuma

Lakers'ın Yeni Uğuru


NBA 3-4 hafta kadar önce, top oyundayken bench'te oturan oyuncuların ayağa kalkmalarını yasaklamıştı. Lakers ve Cavs gibi takımların benchleri, maçların başlarında takım skor üretene kadar ayakta durmak gibi bir alışkanlık/uğur edinmişlerdi. Bu yeni yasaktan sonra, Lakers'ın uğuru evrim geçirmiş. Artık takımları ilk sayıyı atana kadar sağ bacaklarını sol bacaklarının üstüne atmış şekilde bekliyorlar. Lakers ilk skor bulduğu zaman, sağ bacaklarını yere iki kere vurup, sol bacaklarını onun üzerine atıyorlar.

Bana göre ayakta durmaktan çok daha sempatik bir hareket. Belki Lakers 2 sayı bulduğu için bacaklarını 2 kere vurmuşlardır yere, 3 olsa 3 kere vururlar mı dersiniz? Videodaki bir başka komik ayrıntı ise, olayın Josh Powell'ın kafasına biraz geç dank etmesi.

4 FARKLI FIKIR:

Suat dedi ki...

Ayakta durulması daha iyi bence.
Bench iyice tiyatro sahnesine dönmüş

sannti dedi ki...

Bence bu biraz yeni ritüelden çok yeni çıkan kurala tepki gibi olmuş. Devam ettirirler mi bilmiyorum bütün sezon.

Kaan Mert dedi ki...

devam ettirirlerse oldukça eğlenceli olur. en azından ayakta kalas gibi durup sayı olunca oturmaktan daha eğlenceli bir görüntü :D

PIERREMANU dedi ki...

Eğer tepki olarak yapıyorlarsa hoş karşılayabilirim bu tarz hareketleri ama uğur veya ona benzer bir sebeple yapılan bu tarz işler en fazla 10 yaşındaki çocukların yaptıkları şeyler, bilemedin 12.