BIY AD

19 Ekim 2009 Pazartesi

Nash'ten Yeni Serbest Atış Stili



Videoyu Erbo's'da gördüm ve paylaşıyorum. Çok hoşuma gitti, sadece video değil Erbo'nun attığı başlık da: Steve 'Sergen' Nash... Kanadalı oyuncunun futbol sevdasından çoğu NBA sever haberdardır. Tottenham Hotspur ile antrenmanlara çıkmışlığı da vardı geçmişte. Her ne kadar başarılı olsa da, maçlarda ellerini kullanması daha sağlıklı olacaktır. Sonuçta, NBA'in gelmiş geçmiş en yumuşak bileklerinden birine sahip.

Bundan yaklaşık 10 sene önce, Sergen bunun aynısını ortasahadan atmıştı. Televole'de yayınlanmıştı. "Vay anasını" demiştim. Nash, Sergen'e göre oldukça kısa bir mesafeden - serbest atış çizgisinden - atıyor. Ama unutmamak lazım ki, biri profesyonel futbolcu, diğeri sadece hobi olarak yapıyor, aralarında o kadarcık fark olsun. Zaten bence asıl görülmeye değer şey, ardından gelen sevinç. Orada koptum. NBA Finalleri'nde şampiyonluğu getiren şutu soksa bu kadar sevinir miydi acaba? =P

Nash'in oyununu da, karakterini de her zaman sevmişimdir, bana hep sempatik gelmiştir. Bu video ile daha bir sevdim kendisini.

3 FARKLI FIKIR:

sannti dedi ki...

BDL'de gördüm ben de, ama basketten çok Nash'in sevincine bayıldım. Bi Drogba potansiyeli var Steve'de. Birgün bi şöhretler maçında izlemek istiyorum Nash'i.

Semih. ~ dedi ki...

gerçekten sevinci basketi gölgede bırakmış :P

csyasoo dedi ki...

Ayaktopu'nda :D ne kadar iyi olduğunu zamanında smaç yarışmasında görmüştük