BIY AD

30 Aralık 2009 Çarşamba

29 Aralık Programı

29 Aralık Çarşamba 02:00 / Cleveland Cavaliers - Atlanta Hawks
29 Aralık Çarşamba 02:00 / Oklahoma City Thunder - Washington Wizards
29 Aralık Çarşamba 02:30 / New York Knicks - Detroit Pistons
29 Aralık Çarşamba 03:00 / Indiana Pacers - Chicago Bulls
29 Aralık Çarşamba 03:30 / New Orleans Hornets - Houston Rockets
29 Aralık Çarşamba 03:30 (NBA TV) / Minnesota Timberwolves - San Antonio Spurs
29 Aralık Çarşamba 05:30 / Golden State Warriors - Los Angeles Lakers

Gecenin maçı tartışmasız Cavs-Hawks. Bir tarafta NBA'in Phoenix'ten sonra en iyi hücum eden takımı, diğer tarafta en iyi savunma yapanlarından biri. Çabuk uzunlarıyla çok rahat fast-break'e çıkabilen Hawks'a karşı Shaq'ın ne kadar süre alacağını yine merak ediyroum. Belki Shaq dakikalarından memnun değil ama bu tarz maçlarda az oynaması hem takımına o maçta fayda sağlıyor, hem de playoff'lara Shaq'ın çok daha sağlıklı ve diri olarak girmesini sağlayacak.

Warriors'a 2 sürpriz (Phoenix-Boston) yeter de artar... Lakers hani Phoenix'e yenildi tamam. Ama Phoenix'in 5 gömlek altında ve 8 kat dağınıklığında oynayan Warriors'a Staples Center'da yenilirlerse herhalde oyun sahasına bu sefer köpük parmaklardan fazlası atılır.

7 FARKLI FIKIR:

Alpisbayram dedi ki...

29 Aralık Çarşamba 02:00 / Cleveland Cavaliers - Atlanta Hawks ... Bu maçın provasını kardeşimle 4 kez yaptık 2K10'da 3 ben 1 o kazandı yalnız 3. cü maç felaket bi maçtı 4, çeyrek skor 46-37 cavs önde.. kalan zaman 51 saniye maç bitti sokor 46-48 hawks galip... son saniye basketi mike biby.. Bu ara bi soruda sorayım size NBA2k10 da oyun kendi kendine skor ve roster güncelliyor orjinal olmadığı halde NBA TODAY açık nasıl oluyor açıklarmısınız????

sabonis dedi ki...

orjinal değilse nasıl oluyor bilmiyorum açıkçası. Çok da kurcalamadım NBA 2K10'u zaten. Sadece My Player modunda 30-40 civarı maç yaptım o kadar. Açıp arada sırada 1 maç yapıp çıkıyorum hala.

Adsız dedi ki...

nba maclarini online nerden izleyebiliyoruz, bikac takip ettigim site wardi mesela justin ama artik istedigim gibi maclari bulamiyorum var mi yardimci olabilecginiz bi site bu konuda??

sabonis dedi ki...

ben resmi yöntem olan nba league pass kullanıyorum açıkçası.

Adsız dedi ki...

ne kadarla ucretlendiriliyo peki?

sabonis dedi ki...

http://ilp.nba.com/

Adsız dedi ki...

adsızın sorduğu soruyu güncelliyorum ve ısrar ediyorum. mesela uydu alsam eve, bu maçları izleyebilme şansım olur mu? veya sabonisin verdiği ücretli sistem yerine ücretsiz internet yöntemi var mıdır? sitesi? nedir? aynı sorumu euroleague maçları için de soruyorum.

teşekkürler.