BIY AD

31 Aralık 2009 Perşembe

31 Aralık Programı

31 Aralık Perşembe 22:00 (NBA TV) / Chicago Bulls – Detroit Pistons
1 Ocak Cuma 02:00 (NBA TV) / Dallas Mavericks – Houston Rockets
1 Ocak Cuma 02:00 / Miami Heat – San Antonio Spurs
1 Ocak Cuma 03:00 (NTV Spor) / Utah Jazz – Oklohoma City Thunder
1 Ocak Cuma 04:30 / Philadelphia 76’ers – Los Angeles Clippers


Spurs, Ginobili’nin de dönmesiyle son haftalarda yaşadığı gözle görülür çıkışı sürdürmek için çıkacak maça. Maçın San Antonio’da olması da şanslarını arttırıyor çünkü Miami toplamda AT&T Center’da oynana maçlarda 22 maçın sadece 2’sini kazanabildi bugüne kadar. Acaba son günlerde sakatlıklar sebebiyle yavaşlayan Wade Spurs karşısında neler yapacak merak ediyorum. Normal şartlarda Spurs kazanacaktır.

Doğu’nun sezona kötü başlayan iki takımı karşı karşıya geliyor. Bulls deplasmanda 8 maçtır kazanamıyor, Detroit ise son 8 maçından yenik ayrıldı. İki takım da bu serileri bozmak için sahaya çıkacak. Detroit’te sakatların iyileşmesi takıma biraz hareket getirdi ama Hamilton, Gordon ve Prince %100 halde değil hala.

Dallas ve Houston’un bir önceki karşılaşmasında Nowitzki, Landry’nin dişlerini parkeye dökmüştü. Bu kez maç Houston’da ve iki oyuncu da sağlıklı durumda. Dallas 3 gündür maç yapmıyor ve dinlenmiş olarak çıkacaklar Houston karşısına. Kıran kırana bir maç olacaktır. Kimin kazanacağını tahmin etmek zor.

Thunder 1.5 yıllık tarihinin en uzun galibiyet serisini yakalamış durumda 4 maçla. Kendi evlerinde bunu 5’e çıkartmak için mücadele edecekler. Jazz’ın pota altında Boozer ile üstünlük kurmasının yanında ön alanda Brewer ve Matthews’ın neler yapacağı da önemli. Westbrook ve Durant çembere gitmeyi düşünürlerse Jazz pota altına karşı çok sayı üretebilirler.

Sezonun iki hayal kırıklığı karşılaşıyor demek yanlış olmaz Sixers-Clippers maçı için. Sixers’ın bahanesi Lou-Will ve Speights’in sakatlıkları olabilir ama Clippers’ın bahanesi ne? Pota altında Kaman ve Camby’e sahip, 1 numarada ise ligin hala en önemli guardlarından biri olan Baron Davis’e sahip bir takımın daha yukarılarda olmasını bekliyordum, aslına bakarsanız hala da güveniyorum onlara. Sixers yavaş yavaş form tutuyor. Ne olacağını kestirmek bir hayli güç bu maçta.

İyi seneler...

1 FARKLI FIKIR:

sinek valesi dedi ki...

felakete yakın bi gece, her günkü gibi bahis yapıyım dedim, lan naapsam olmuyo..hiç bi maçtan emin olamadım. houston-dallas mı desem detroit-chicago mu desem yoksa clippers-sixers mı desem...sadece san antonio ve oklahoma yenermiş gibime geliyo ki san antonio dün maç yapmış, yenilmiş ve batı turnesindeki miami'yi yenemezse ayıp artık. over/under lar sayı handikapları....kafam duman oldu, çorba gibi kuponlar hazırladım :)