BIY AD

2 Ocak 2010 Cumartesi

Portland Trail Blazers'dan Özür Diliyorum

Portland takımının yaşadığı onca sakatlığın üstüne, bugün Steve Blake zatürre olduğu için hastaneye kaldırılmış. Şimdi bu blog'u açtığımdan beri Portland'ın başına gelenlere bir bakalım:

1) Hidayet önce Portland ile sözlü olarak anlaşıp sonra bir anda Toronto'ya gitti.
2) Millsap ile kontrat imzaladılar ama Jazz bu kontratı karşıladı ve Millsap'i kadrosunda tuttu.
3) Batum Ekim'in sonuna doğru, omuzundan ameliyat geçirdi. Şubat-Mart gibi dönecek.
4) Kasım ayının başlarında Blazers'ın sahibi Paul Allen'a kanser teşhisi kondu. Hastalığı atlatması bekleniyor.
5) Kasım ayının ortalarında Travis Outlaw stres kırığı nedeniyle ayağından ameliyat geçirdi Mart-Nisan gibi dönmesi bekleniyor.
6) Koç Nate McMillan Aralık'ın ilk günlerinde takımla beraber antrenmana çıkıp basketbol oynayayım derken, aşil tendonunu kopardı. Ameliyat oldu, birkaç maç kaçırmak zorunda kaldı. Özel bir botla geziyor şu sıralar.
7) Rudy Fernandez sırt ağrıları sebebiyle Aralık başında ameliyat oldu Ocak sonuna doğru dönecek.
8) Yine aralık başında Greg Oden'ın diz kapağı kırıldı ve yerinden çıktı. Sezonu kapadı.
9) On gün kadar önce, Przybilla'nın diz kapağının bağları koptu ve yerinden çıktı, o da sezonu kapadı.
10) 2 uzunu sezonu kapayan takımda, Aldridge son maçta bileğini burktu, en azından birkaç maç kaçırması bekleniyor. Takımın boyalı alanı, kontrat alabilmek için hergün dua eden oyunculara kaldı.
11) Ve en başta yazdığım gibi, Steve Blake zatürre olduğu için bugün hastaneye kaldırıldı. Birkaç gün boyunca hastanede tutulacakmış.

Fantazi basketbolda kurduğum takımların oyuncularının sakatlanmalarıyla ün yapmışımdır arkadaşlar arasında. Takımımdaki 13 oyuncunun 7'si sakat, yani sadece 6'sı sağlıklı olarak 1 haftayı oynamışlığım vardır geçmişte. Ama Konyalı Portlandlılar diye bir blog kurunca, Portland'ın bundan şu listedeki kadar etkileneceği aklımın ucundan geçmezdi.

Çok geçmiş olsun Portland Trail Blazers, özür diliyorum sizlerden.

13 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

hocam hazır elini atmışken şu cleveland'ı da bi silkelesene, lebron'un havası sönsün.. afyonluclevelandlılar.com bloğu işimizi görür diyorum ben :D

Adsız dedi ki...

Can alıştık biz senin bu lanetine:d bence portland sana para teklif etmeli bu blogu kapatman için :d yada adını değiştir İstanbullutahlilar olsun :)

Adsız dedi ki...

Bence Blazers taraftarı olan bizlerden de özür dilemen gerekiyor.:D Bu sene play-offlara giremezsek seni bulacaam oğlum:D:D... Ayrıca ismini değiştirmek istersen blog'un konyalılakersh8erlar diyebilirsin.

Maximus dedi ki...

bende phoenixten para mı istesem ne, blogu açtığımdan bu yana iyi gidiyorlar:))

bu arada fantazi takımdaki oyuncuların nedir hocam. Senle aynı oyuncuya sahipsek takas edeyim onu ligdekilerle:)))

Leopold Raskolnikov dedi ki...

hangi siteden onuyosunuz fantezi basketi yabancı bir sitemi yoksa bizde oynatan siteler var mı

sabonis dedi ki...

http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba

buradan. en iyisi ve tavsiye ettiğim de budur.

Silphatos dedi ki...

Hepsi Hidayet'in suçu :p

kurkoc dedi ki...

Bir de Patrick Mills olayı var benim bir şeyler beklediğim bir çaylaktı kendisi,onuda henüz izleyemedik..Gerçi dün NBDL takımında forma giymeye başladı hemde abartı bir oyun oynamıs...38 sayı 12 asist ile...

Cabaturi dedi ki...

Patrick mills'i olimpiyatlarda izledim ve avusturya formasıyla, müthiş bir oyun sergiledi, takımı tek başına sürüklüyordu, kendini kabul ettirip rotasyona girerse ne blake kalır ne de miller :)

Adsız dedi ki...

owencan was there (best yazar of the ekşi :) )

kurkoc dedi ki...

zaten bende avustralya formasıyla izledikten sonra takibe aldım millsi..ncaa lerde de başarılı bir oyunun ardından favori takımım portland seçince baya bir mutlu oldum draftın steallerinde biri olacak derken sakatlık,transfer edilen andre miller,guard bölgesinde süre çalan bayless derken pek oynayacagını sanmıyordum ama iddialı geliyor sanırım..Bekleyelm görelim..

Unknown dedi ki...

burada da mı owencan..

Adsız dedi ki...

vay cenabet....