BIY AD

20 Mart 2010 Cumartesi

Günün En İyileri - 10, 11 ve 12 Mart (Yılın En İyisi)

Geriden gelmeye devam edeyim. Çünkü yılın en iyi hareketlerinden bazıları yer alıyor şu geçtiğimiz 10 günde.


Link

Maçı izlemediğim için kesin birşey söyleyemiyorum ama Ginobili topu elinden kaçırıyor bence. Crossover ile Rodriguez'in sağından geçecekken topu kontrol edemiyor ve top Rodriguez'in bacaklarının arasından geçiyor. Austin Daye ile Tyrus Thomas'ın, Price ve Thad Young tarafından poster edilmeleri gayet güzel. Ama bir numara saçmalık kesinlikle. Ağızdan ağıza dolaştığı gibi 360 değil belki ama bu, smacın güzelliğinden birşey götürmüyor.


Link

Az maç olduğu için son derece sönük bir gündü 11 Mart, elbette Hinrich'in Barnes'ı bakkala yollaması hariç. Harika bir bel arkası crossover tek kelimeyle. Tabii Jamal Crawford'ın buna benzer bir hareketi (yanılmıyorsam) 2 sezon evvel kendisine yaptığını hatırlatmalıyım. Kirk iyi kapmış Jamal'dan. Howard'ın bloğu ise güzel olsa da pek özel değil.


Link

Bogut'un Webber-Divac tarzını yakaladığını görüyoruz. Amundson'ın Lakers uzunlarına sırayla koyduğu iki blok harika. Zaten günün notlarında da yer vermiştim. Iggy'nin çıktığı seviye inanılmaz gerçekten, kafasını vuracak sandım. Westbrook'un pası gayet güzel. Thabo ise az kalsın hem pozisyonu batırıyordu hem de çok kötü düştüğü için sakatlanabilirdi. LeBron'un iki smacı var. İlkinde topu tek elle kontrol edip çift el vuruyor ki bana göre oldukça etkileyiciydi. Ama günün bir numarası daha iyi tabii ki. Topu beline kadar çekip maç içinde ters smaç vurmak her baba yiğidin harcı değil.

0 FARKLI FIKIR: