BIY AD

20 Mayıs 2010 Perşembe

19 Mayıs Playoff Programı

20 Mayıs Perşembe 04:00 (NTV Spor) / Phoenix Suns - Los Angeles Lakers

Amare ilk maçta Odom'un 19 sayısı hakkında "Çok şanslıydı" şeklinde bir açıklamada bulunmuştu, Gentry ise bu açıklamanın saçma sapan olduğunu söylemişti. Bugün de "Umarım bir sürü oyuncumuz 'şanslı' olur" demiş. Lakers aynı oyununu sergilerse, ihtiyaçları olacak şansa, orası kesin.

İlk maçta Lakers harikaydı tek kelimeyle. Boyalı alanda Gasol'ü sık sık topla buluşturmuş, dış şutlarda müthiş isabet bulmuş ve üstelik Kobe'den %100'e yakın bir performans almışlardı. Yetmiyormuş gibi Odom beklenilenden de üst düzey bir katkı yapmıştı. Herşey istedikleri gibiydi yani. Bugün Suns kazanacaksa Odom, Kobe, Gasol'den en azından birini etkisiz hale getirmeliler. Buna ek olarak Bynum da dizinin daha iyiye gittiğini söylemiş. Olur da sezon başındaki Bynum da geri dönerse o zaman Suns'a şimdiden geçmiş olsun diyebiliriz. Nitekim tek başına Gasol bile yeterince top indiği zaman Suns'ı dağıtabiliyor, iki uzuna karşı Suns çaresiz kalır. Ama tabii menisküs yırtığı olan bir oyuncunun dominant bir oyun ortaya koyması oldukça uzak bir ihtimal gibi gözüküyor bana.

3 FARKLI FIKIR:

Absürd dedi ki...

Maçları bir saat geri almaları lazım bence batı'da, 7'ye doğru bitecek maç, güneş açmış olucak, bizi düşünen yok mu.:P

Non-abzürd dedi ki...

Sternle konustum haberler iyi finali gece 2 ye almaya çalışıyorlarmış

Unknown dedi ki...

Yuh ya Amare bende seni adam sanırdım.Bir insan bir oyunu bu kadar mı bilmez arkadaş ?Şu maçtan sonra Amare'ye olan bütün sevgim saygım bitti.Gasol'a olan sevgim saygım inanılmaz arttı.