BIY AD

20 Mayıs 2010 Perşembe

NTV Spor’dan İki Yeni Program

NTV Spor’dan basketbol severler için 2 yeni proje geliyor. İlk programın ismi pek de orjinal değil sanki: “Basketsever”. Programı Murat Kosova sunacak. Kaan Kural, İhsan Bayülken ve İbrahim Kutluay ise yorumcu olarak görev alacak. Program bünyesinde eski oyuncu var, eski koç var, basketbolun iki otoritesi var. Yani kadro oldukça iyi ve zengin. Her Perşembe 22:15'te canlı olarak yayınlanacak programın ilk bölümü bu akşam. Şimdilik Beko Basketbol Ligi, sonrasında ise Dünya Basketbol Şampiyonası konu alınacak. Programın en merakla beklediğim bölümü ise, “Dünya Yıldızı” isimli bölümü. Bu bölümde, her hafta bir basketbol yıldızı incelenip, onun bilinmeyen yönleri tanıtılacak.

İkinci programın ismi “Sahaya Çık”. Tanıtımında İbrahim Kutluay’ın deneyimlerini gençlerle ve çocuklarla paylaşacağı söyleniyor. Özellikle Seattle tecrübesini gençlere aktarmasını merakla bekleyeceğim. Şaka bir yana tabi ki basketbol tarihimizin en önemli oyuncularından, eminim önemli katkıları olacaktır gençlere. Öyle zannediyorum daha çok genç basketbol severlerin fiziksel ve zihinsel gelişimleri konu alınacak programda. O da her Cumartesi NTV Spor ekranlarında olacak.

Not: Fotoğrafı Anıl’dan aldım, helal etsin =)

6 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

Çocuklar İbrahim Kutluay'a sol elle dripling yapmayı öğretirse büyük sevaba girmiş olurlar..:))

Unknown dedi ki...

:)ismin üzerinde çok düşünülmüş harbiden harika.Amerikalı biri sorsa programınızın adı ne diye kaan kural'a.basketball-lover demeye utanır herhalde.Son Periyot ismi güzeldi niye değiştirmişler ki :)Neyse ismi önemli değil ihsan bayülken var,kaan kural var gerisi önemli değil.

Çağrı dedi ki...

Yorumun neden yayınlanmadı merak ediyorum, sansüre mi takıldık ?!

sabonis dedi ki...

hakaret/küfür olan yorumlar yayınlanmaz. fanatikliği sokmaya gerek yok bu blog'a.

Çağrı dedi ki...

Hakaret veya küfür yoktu yorumumda, ihsan bayülken'in sözünü aynen aktarıp izlemeyeceğim demenin neresi hakaret veya küfürdür ?

sabonis dedi ki...

izle izleme orası sana kalmış. tek yazdığın şey o değildi. çok çabuk unutabiliyor insan işine gelmeyeni =)

neyse bu konu kapanmıştır. bu blog'u okuyan herkes biliyor ki sansür uygulaması yok, her türlü yorum yayınlamıyor, blog eleştirilse bile