BIY AD

1 Haziran 2010 Salı

Kıvırcık Saçlarını Deli Gönlüme...

Bu sezon Orlando’daki bir çok değişiklik vardı; ama açıkçası Pietrus’un saçlarına bakıp da “Aaa! Ne büyük değişiklik.” diye hiç aklımdan geçirmemiştim. Kimin aklına gelirdi o uzun, kıvır kıvır saçların bedelinin 17.000 dolar olduğu.

Hemen panik yapmaya gerek yok. O 17.000 dolar Pietrus’un berberine saçını yapması için verdiği para değil. Ben bile o saçı bedavaya yaparım zaten. Aksine, saçlarına bir makas darbesi bile değmemiş bütün sezon boyunca. Nedeni üstte belirttiğim tutar işte. Howard, Nelson ve Lewis’le bir sezon boyunca saçlarını hiç kestirmeyeceğine dair iddiaya girmiş. Orlando için sezon da noktalanınca o para da haliyle Pietrus’a kalmış. 9 aylık berber masrafından kurtulduğu yetmemiş gibi, bir de 17.000 dolar kazanmış, iyi mi? Üstelik afro saçı ne kadar sevdiğini hatırlamış saçını uzatınca.

6 FARKLI FIKIR:

calvin dedi ki...

az uzamış sanki bir sezon için.

QuaresmA dedi ki...

saç sefadan tırnak cefadan uzar.
bu çocuğun hayatı o kadar da rahat olmasa gerek.. :(

stickman dedi ki...

benim takıldığım olay 17.000 dolar. yani neden 17.000 dolar acaba. biriyle iddiaya girsen 10 ve katlarına girmez misin genelde. yani yuvarlak bi rakam olur ortada. 17.000 ne allah aşkına. 17.000'i üçe bölsek bu parayı o üçlü ödeyeceği için, 5666 ediyo. hadi adam başı 17.000 verecekler desek üçle çarpsak 51.000 ediyo. yani saçma sapan bi rakam :D nasıl buldular, nasıl kararlaştırdılar insan merak ediyo hakkaten :D

PIERREMANU dedi ki...

Evet stickman çok haklı, birileri bu 17000'i izah etsin. Ne saçma bir rakam bu.

prof doc. dedi ki...

Bütün dertleriniz bitti 17 binmi kaldı tek soru işareti hayatınızda gerçekten hayat garip kuşlar falan

Ihsahn dedi ki...

Genç basketbolseverler rahatsız.

"17.000 doların sırrı açıklansın!"