BIY AD

3 Haziran 2010 Perşembe

NBA Finalleri - Sakatlık Raporu

Celtics Cephesi

Rondo:
Son 2 antrenmanı da tamamlamış. Salı günü %100 sağlığına kavuşup kavuşmadığı sorulduğunda "Şimdi %66.7'deyim maç günü %94.7'ye ulaşırım" demiş. "Zaten 82 maçlık sezonun ardından finale kadar gelen hiçbir oyuncu %100 değildir" diye de eklemiş. Kısacası bir sorun gözükmüyor Rondo'da.

Rasheed Wallace:
Belindeki sorun devam ediyor. Durumu Rondo'dan daha kötü ama o da dünkü antrenmanı tamamlamış. Yani ağrıları olsa da oynayacak ve Magic serisine oranla çok daha sağlıklı olduğunu söyleyebiliriz. Antrenmanlara çıkmayı geçtim, oturmakta bile sıkıntı çekiyordu bundan 1 hafta önce. Ama yine de Doc Rivers'ın onun hakkında endişeleri var tabii.

Marquis Daniels:
Gortat'nın göğsüne kafayı gömdükten sonra ufak çaplı bir sarsıntı geçirmişti. Herkes Davis için korkarken, Daniels'ın durumunun daha ağır olduğu anlaşıldı şimdi. Durumu hakkında güncel bir haber yok ama birkaç gün önce Doc Rivers, Daniels'ın en azından ilk 2-3 maçı kaçıracağını söylemişti.

Lakers Cephesi

Andrew Bynum:
Menisküs yırtığı olan dizinden 70 mililitre sıvı çekilmiş. Kobe'den çekilen miktar 30'du. Üstelik bu müdaheleden sonra da pek iyiye gitmemiş dizi. Hala aynı düzeydeymiş ağrıları. Suns'a karşı 15-20 dakika oynadı maç başına, Lakers ona fazla ihtiyaç duymadı. Ama Celtics'e karşı en az 25-30 aralığına çıkabilmesi lazım. Pek iyi bir haber değil bu Lakers için...

Vujacic:
Kobe tarafından vücudundaki her bir kemik kırıldığı için önümüzdeki sezonu bile komple kaçıracakmış.

1 FARKLI FIKIR:

calvin dedi ki...

rondo da enteresan rakamlar. 94.7 falan :D
lakers tarafı olarak temennimiz bynumun elinden gelenin en iyisini yapması. en azından içeride sağlam, faul problemine girmeden kalabilmesi.