BIY AD

29 Kasım 2010 Pazartesi

28 Kasım'dan Notlar


Günün Hayvan Performansları:
-Carmelo'nun hastalığı yüzünden sadece 2 dakika 48 dakika oyunda kaldığı maçta Denver Phoenix'i son çeyrekte 44 sayı yemesine rağmen yenerken JR Smith 29 dakikada 30 sayı atarak hem kendi adına sezonun en yüksek rakamına ulaştı hem de 30 sayısının yanına 8 ribaund ekleyerek takımına galibiyeti getiren isim oldu.

-Gecenin en büyük süprizini son şampiyonu evinde yenerek gerçekleştiren İndiana'da Roy Hibbert takımı önemli bir galibiyet alırken en çok öne çıkan isim oldu. Gasol'le eşleşmesine rağmen 13'te 9'la 24 sayı 12 ribaund 6 asist ile "Gasolvari" bir performans sergiledi. Ayrıca Pau Gasol'ü de 5/15 gibi bir şut isabetinde tutarak İndiana'ya pota altında üstünlüğü getirdi.

-Normal süresi 99-99, ilk uzatması 109-109 biten maçta New York deplasmanda Detroit'i geçerken Amare Stoudemire 52 dakika sahada kaldığı maçı 37 sayı 15 ribaund 6 asist ile tamamlarken belki de sadece maçın değil gecenin yıldızı oldu.

-Josh Smith 3. çeyreğin sonunda kopan Toronto deplasmanında 12 sayı 13 ribaund 10 asist ile kariyerinin 3. triple double'ını yaptı ve rahat geçen maçta takımının en dikkat çeken ismi oldu.

-San Antonio Spurs ilk yarısını 17 sayı geride bitirdiği maçta ligin en iyi derecelerinden birine sahip olan New Orleans'a ikinci devrede 31 sayılık üstünlük kurarken Ginobili 23 sayı 7 ribaund 8 asist 2 top çalma ile oynadı takımının geriden gelip kazandığı maçın yıldızı oldu. Bu arada bu maçta Hornets'in yediği 109 sayı sezon boyunca yedikleri en yüksek sayı.


Boşa Kürek Çekenler:
-Jason Richardson kesinlikle sezona en iyi başlayan isimlerden biri. İstikrarsızlık sorununu hala çekiyor olsa da Amare'nin gidişinden sonra Phoenix'in skor yükünü sırtlıyor ve etkileyici hücum performanslarına devam ediyor. 36 dakika sahada kaldığı maçta 39 sayı (24'de 15 şut isabeti, 10'da 7 üçlük) ve 10 ribaund ile oynadı ancak takımına galibiyeti getiremedi.

-Kobe Gasol'un kötü performans gösterdiği gece de biraz düşük yüzdeyle de olsa takımına galibiyeti getirmek için elinden geleni yaptı ve 41 sayı üreterek sezonun en yüksek rakamına ulaştı ancak galibiyeti getiren isim olamadı. 3 çeyreğin sonlarına doğru takımının arka arkaya 15 sayısını üreten Kobe sezonun formda isimleri Brown, Gasol gibi isimlerden destek alamayınca Lakers arka arkaya 2. sezonun da 4. mağlubiyetini almış oldu.

-Tayshaun Prince sezonun en iyi maçını çıkardığı karşılaşmada New York karşısında 31 sayı 8 ribaund 7 asist üretti. Bu performansı galibiyete yeterli olmasa da maç sonrasında koç Kuester'den çok iyi bir sezon geçirdiğine dair övgüyü aldı.

-Brandon Roy'un sakatlığında 30 sayı üreterek dikkatlari üzerine çeken Matthews New Jersey karşısında da benchten gelip 25 sayı üreterek yine takımının en iyisi oldu.

-Blake Griffin ligin en dikkat çeken isimlerinden biri şüphesiz. Müthiş performanslar gösteriyor. John Wall'un inişli çıkışlı performanslarını da düşünürsek kendisini rahatlıkla ROY'un en büyük adayı olarak görebiliriz. Müthiş performanslarına Utah karşısında da 35 sayı 14 ribaund 7 asist ile devam eden Griffin maç sonrasında da rakip oyuncular Deron Williams ve CJ Miles'tan da övgüyü almış. Eğer bir de orta mesafe şutunu geliştirirse yeni bir Karl Malone izleyebiliriz.


Bizimkiler:
-Clippers karşısında sadece 15 dakika sahada kalıp sayı üretemedikten sonra Denver karşısında benchten gelen Hido kesinlikle iyi bir performans gösterdi. 27 dakika sahada kalmasına rağmen 13 ile çoğu ilk beş çıktığı maçtan daha fazla top kullanan Hido maçı da 13 sayı 4 asist ile tamamladı.

1 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

ah melo ah madem hastasın çıkma sahayada bizimde kupon yatmasın..çok şerefsizlik yaptı dün ,yaktı kuponumu