BIY AD

4 Aralık 2010 Cumartesi

Gecenin Hareketleri - 3 Aralık (Kobe? Bu, bu, nedir bu?)


Link

Eve geldim, Soner'in koyduğu bu videoyu gördüm. Üstüne birşey yazmasam çatlardım orta yerimden herhalde. Evet Arenas-McGee yapımı alley-oop dikkat çekici, evet Shaq'ın pası oldukça güzel, evet Nash yine klasını konuşturmuş. Ama bir hareket var ki, beni benden aldı: Kobe Bryant... Kendi sahasından aldığı topu yolda 9 kere tutup, sektirip öyle smaç yapyıor resmen.

Blog'da daha önce, LeBron'un top çalıp gidip bomboş vurduğu smaçların Top 10'da yer bulmasından ne kadar rahatsız olduğumu defalarca kez dile getirdim. Üstelik LeBron'un yaptığı stepsleri bile çalmıyordu hakemler. Hatta en komiklerinden birini paylaşmıştım. Ama Kobe'ninki onu bile geçti. Topu çaldın, tuttun, tamam buraya kadar güzel. Sektirmeye başladın, fast break'e çıkıyorsun, herşey harika. Hatta Tyreke'ten kurtulmak için topu "ayağından" açıyorsun, çok güzel hareketler bunlar. Eee sonra? Topu yolda tutup, yeniden sektirmen ne oluyor? Komik oluyor. Baya baya güldüm yani pozisyonu izlerken. Ancak hakemler için komik bile diyemiyorum. NBA TV'nin de açık steps olan bu tür hareketleri Top 10'a koymasına oldukça tepkiliyim. O kadar ki, benim gözümde değeri düşüyor NBA markasının yani...

6 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

benim burada dikkatimi çeken kimsenin itiraz etmemesi yaw kör müsünüz kardeşim...

Ihsahn dedi ki...

spiker de farkında aslında ama o da söylemek istememiş herhalde steps diye. o da bir yana hareketler çok kötü be hocam. yani şu son saniyede kendi sahandan attığın basketin ne güzelliği var. önemli mi? evet. e peki şanstan başka nasıl bir açıklaması var? hani mj'in buzzer beater'ları gibi değil ki bunlar. sallamış ty lawson girmiş. calderon'un ilk asisti bence en iyi hareket burada.

kingofkobe dedi ki...

Kıskanmayalım beyler adam god ister tutarak sürer ister vurarak:)

Adsız dedi ki...

saçmalama bu steps değil

Adsız dedi ki...

ahah adsız ilahi, yanında olsa yalayacaksın kobeyi valla

Adsız dedi ki...

kingofkobe komiksin. tanrı dediğin adamın kralıyım diyosun inglizce öğren önce