BIY AD

22 Ağustos 2009 Cumartesi

Beasley'den Çaylak Hatası

Kaan Kural ve Murat Kosova'nın sık sık kullandığı laf bu fotoğraf için cuk oturuyor gerçekten. Böyle bir hata olamaz. Beasley "artist" bir fotoğrafını Twitter'dan paylaşırken, fotoğrafın sağ alt tarafına dikkat. Evet, doğru gördünüz: Ot. Bu fotoğrafı Twitter'a koyarken Beasley'nin kafası hala bu ot sayesinde güzelmiş anlaşılan.

Üstelik de geçtiğimiz sezonun başında da Chalmers ile beraber marihuana içilen bir odada yakalanmışlardı. Ardından "Biz içmedik ama orada bulunmamamız lazımdı çok özür dileriz" diye açıklama yapmışlardı. Biz de yemiştik. Şimdi o olayın üstüne gelen fotoğrafa bakın...

Bu hareket Wade'in 2010'da takımdan ayrılması için tek başına yeterli bir neden değil elbette ama bardağı dolduran damlalardan biri olduğu kesin...

4 FARKLI FIKIR:

erbo dedi ki...

tebrik ediyorum çok güzel yakalamışsın. severim beasley'i biraz kosantre olsa lider olabilecek yeteneklere sahip bir isim.

sabonis dedi ki...

Ben yakalamadım ya. Bu tür dedikodu şeklindeki fotoğrafları veya haberleri genelde okuduğum çeşitli forumlardan alıntı yapıyorum kendi yorumumla buraya koyuyorum. Her oyuncunun twitter sayfasına bakacak kadar vaktim olsa maalesef =)

Ama verdiğim videoların neredeyse hepsini kendi video linkleri arşivimden veriyorum.

erbo dedi ki...

olsun güzel haber eline sağlık yine de :)

sabonis dedi ki...

teşekkürler =)

bu arada üstteki yorumumda

vaktim yok maalesef
ile
vaktim olsa keşke'yi

kombine etmişim yeni bir laf yaratmışım. harika olmuş