BIY AD

31 Ağustos 2009 Pazartesi

Gel Vatandaş Gel

NBA takımları kötü giden ekonomide bilet satmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Hepsi çeşitli kampanyalar uyguluyor. Birkaç örnek verelim.

Mavericks: Evlerindeki bütün maçlar için kombine alanlar Dallas'ta düzenlenecek 2010 All-Star maçı için bilet kazanıyor. Bence gerçekten teşvik edici bir kampanya.

Heat: Yeni sezon için belli bir sayıda bilet alan kişiler çeşitli taraftar aktivitelerinden birini seçme hakkı kazanıyor. Bunlar maç sonrası sahanın ortasında fotoğraf çektirmekten, serbest atış kullanmaya, özel bir forma kazanmaktan, tünelden taraftarlarla tokalaşarak sahaya çıkmaya kadar değişiyor. Bu da oldukça güzel bir tecrübe ve anı olacaktır taraftarlar için

Nets: Bence en güzelini Nets yapmış. Sezon içinden Nets kulübünün seçtiği 10 maç için paket alanlara çift taraflı forma hediye edilecek. Bir tarafında Lopez, Harris, Lee gibi gelecekte takımda yer almasına kesin gözüyle bakılan yıldızlar olacakken, diğer tarafında o günkü rakibin en iyi oyuncuları yer alacakmış. Wade bunu söylediklerinde çok beğendiğini söylemiş. Gerçekten de cesur bir kampanya Nets taraftarlarına Lakers, Heat, Cavaliers formaları hediye etmek. Resime tıklarsanız, formaları ve seçilen maçları büyük boyutta görebilirsiniz.

76'ers: Aileleri teşvik etmek istemiş. 4 bilet alana 2 şapka, 2 tshirt, 2 de okul çantası hediye ediyorlarmış.

Pacers: İlk 100 yarı sezon veya tam sezon kombine alan kişi Tyler Hansbrough ile tanışacaklarmış. Bence en başarısız kampanya onlarınki. Bari Danny Granger, Troy Murphy veya TJ Ford olsaydı =)

1 FARKLI FIKIR:

Kaan Mert dedi ki...

Baba kampanya olmuş cidden Nets'in kampanyası. Maçını da izlersin çift taraflı formanı da alırsın :D ohh.. kebap iş vallahi..