BIY AD

20 Ağustos 2009 Perşembe

Magic'e Beyaz Çikolata

Yedek oyun kurucu olarak Anthony Johnson'ı yetersiz görüp Jason Williams transferini gerçekleştirmişler. Geçen sene emekli olduğunu açıklayan Williams, 1 senelik aranın ardından parkelere nasıl dönecek merak konusu. Bu dönemde kendisine ne kadar iyi baktığı çok önemli. Tabii ki dizlerinin ne durumda olduğu da... Ama son veriler iyi yönde değil. Birkaç gün önce Grizzlies ile çıktığı deneme antremanında sadece %30 ile şut atarak o kapının kendisi için kapanmasına sebep olmuştu. Tabii Magic için Williams şu anda formda olmasının bir önemi yok. Playoff'larda alacağı 15'er dakikalık dilimlere kadar isterse %10 ile şut atsın, yeter ki playoff'larda formunu bulsun...

Otis Smith ve Stan Van Gundy'nin bu sezon derinliği tercih ettiklerini Hidayet'ten biliyoruz. Nitekim yıldızımıza önerebilecekleri parayı Gortat ve Bass'e vererek bu tercihlerini belli etmişlerdi. Ama bu kadarı da fazla yahu. Nasıl bir kadro oldu Magic'te belli değil. Hemen bakalım:

Oyun kurucu: Nelson/J-Will/A. Carter
Şutör guard: V. Carter/Pietrus/Barnes/Redick
Kısa forvet: Pietrus/V. Carter/Barnes/
Uzun forvet: Lewis/Bass/Anderson
Pivot: Howard/Gortat

Hey maşallah.

4 FARKLI FIKIR:

erbo dedi ki...

müthiş bir haber. orlando maçlarını takip için ekstra bir nedenimiz var artık. hakikaten mutlu oldum sabah sabah. Buraya J-Will yazımın linkini de gireyim de tam olsun ne kadar güzel geldiği haberin anlaşılsın.

http://erbos.blogspot.com/2009/08/j-will-white-boy.html

Maximus dedi ki...

play-off larda geçen seneki gibi takımı oynatacak bu sene kim olacak acaba. Hiç zannetmiyorum carter hidayet gibi verimli oynasın.

Orlando başını taşa çok vuracak.

ywz dedi ki...

oh be az da olsa izliyebilcez Jwill'i.. cok özlemistik :)

sabonis dedi ki...

@erbo: Artık o videoda izlediğimiz J-Will yok maalesef. Normal olarak... Bu arada izlemişken aklıma geldi, dirsek pasına yer vermemişler ya. Muhtemelen sayıyla sonuçlanmadığı için.
Bu vesileyle bir daha video eklediğimde bu pası koyacağım. Teşekkürler