BIY AD

17 Ağustos 2009 Pazartesi

Aynen Devam Et Mustafa Doğan

Biliyorum bu bir basketbol/NBA blog'u. Ama çoğu Türk erkeği gibi futbolla ilgili biriyim. Basketbol okumak için gelen ziyaretçilerden özür dileyerek, son zamanlarda dikkatimi çeken birşeye değinmek istiyorum: Mustafa Doğan.

Kendisini NTV'de ilk gördüğümde "Vay be önce Hakan Ünsal ve Sergen şimdi Mustafa Doğan, galiba kalite daha düşecek" demiştim. Fakat kendisini 3-4 program boyunca dinledikten sonra Mustafa'nın beni çok yanılttığını gördüm. Rıdvan'dan sonra NTV'nin en iyi transferi olmuş. Aklı başında ve mantıklı konuşuyor, futboldan anladığını belli ediyor, devamlı birilerine giydirme derdi yok, sadece karşı çıkmış olmak için karşı çıkmıyor ve en önemlisi konuşmayı biliyor, yani kendisini dinlettiriyor.

Helal olsun Mustafa Doğan'a, hiç beklemezdim. Umarım böyle devam eder. Avrupa futboluyla ilgili bilgi düzeyini bilmiyorum, onu da üst seviyeye çıkarırsa çok başarılı olacaktır.

3 FARKLI FIKIR:

Çağdaş Yılmaz dedi ki...

kendisinin bir Beşiktaş'lı Fink analizi vardı bu zamana kadar gördüğüm en iyi futbolcu analizlerinden biriydi... onu özellikle Bundesligayı yayınlayan TRT'nin değerlendirmesi gerekirdi... iyi yorumcu olacak bu Mustafa Doğandan....

salihcan sezer dedi ki...

iyi analizleri var, araştırıyor-biliyor, 'küçük hakan'a vb havada karada tercih edrim ama mizah duygusu yok.

Olympos dedi ki...

Geçen sene biraz uyuz olmuştum ama yorumlarına değil telaffuzuna...

Adam sürekli Aragones'e '' Aragonyes '' diyor yahu :)