BIY AD

17 Ağustos 2009 Pazartesi

Wade - Chicago İlişkisi

Aslında kalbinin Heat'te olduğunu, iyi bir kadro kurulursa Miami'de kalmak istediğini defalarca söyledi Wade. Ama geçtiğimiz hafta Chicago'dan 1.5 milyon dolar civarına 350m²'lik bir ev alınca medya bu fırsatı kaçırmamış ve Wade'in 2010 sezonunda Bulls forması giyeceğini yazmaya başlamışlardı. Size şimdi yeni aldığı evin oturma odasından bir fotoğraf gösteriyorum:
İsterseniz bir de Wade'in Miami'deki eski evine bakalım, aradaki 7 farkı bulun:




Sizce bu kadar büyük, havuzlu, kendi çocuk parkı olan ayrıca içinde asansörü bulunan bir evde yaşayan Wade, 350m²'lik mütevazi bir evde yaşar mı? Yoksa bu, doğma büyüme Chicago'lu olan Wade'in yıllık maaşının 10'da 1'iyle "Kenarda bulunsun" diye aldığı bir ev mi? Kararı siz verin...

1 FARKLI FIKIR:

Unknown dedi ki...

Chicago medyası çok sever yerli malı oyuncuları, takımın oyuncuları kadar haberleri cıkar. Finley ve garnett ten sonraki geldi geliyor adamımız wade olacak anlaşılan zaten gecen yaz da draft hakkı karsılıgında gelecekti, seneye miami ile imzalar bu sefer takas söylentileri başlar böyle gider bu. İşin ilginç tarafı Jordan sonrası dönemde bigben dışında en iyi free agent imzası donyell marshall iken wade,james, bosh gibi isimlerin havada ucusması.sen elindeki chandler, crawford, gordon, duhon gibi adamları tutamayan organizasyonsun milletin super starlarını almaya kalkıyorsun. Şunu magazini de ekleyelim wade in new york ta da bir evi varmış sevgilisi gabrielle union da new york ta yaşıyor:)