BIY AD

4 Ekim 2009 Pazar

Şom Ağızlı Nelson

Golden State Warriors'ın koçu Don Nelson, gelecek vaat eden forvetlerinden Brandan Wright hakkında cuma günü şunları söylemişti:

"Genellikle oyuncular 3. yıllarında patlama yaparlar, kafamda ilk 5'e yerleştirdiğim isim Anthony Randolph olsa da, Wright hazırlık kampının ilk gününde ondan bile daha iyi oynadı. Yönetim de zaten Wright'ın 4. sezonundaki opsiyonu kullanma yönünde karar aldı. Ama bunu resmiyete dökmek için son günü yani 31 Ekim'i beklemekten doğal birşey yok, sonuçta beklenmedik ciddi sakatlıklar bu oyunun bir parçası."
Peki bunun üstüne ne oldu? Wright cuma günü yani aynı gün yapılan antrenmanda omuzundan sakatlandı, yetmiyormuş gibi ilk kontrollere göre Wright'ın parkelerden 4-6 ay arasında uzak kalabileceği söyleniyor. Çok geçmiş olsun Wright'a, umarım MRI çekilince daha kısa süreli bir sakatlık olduğu ortaya çıkar.

Anthony Randolph'a gelince... Zaten Nelson'ın favorisiydi, artık bu sezon beklenilen patlamayı yapmaması için hiçbir neden yok. Warriors'ın oynadığı sistem de Randolph'un ekmeğine yağ sürecektir. Yeni bir yıldızın doğuşuna tanıklık etmeye hazır olun. Uzun boyuna rağmen topa hakimiyeti mükemmel olan Randolph oyununa istikrarlı bir orta mesafe şutu hatta 3'lük ekleyebilirse bütün ligin korkulu rüyası olacaktır.

0 FARKLI FIKIR: