BIY AD

25 Şubat 2010 Perşembe

24 Şubat Programı

25 Şubat Perşembe 02:00 / Portland Trail Blazers - Toronto Raptors
25 Şubat Perşembe 02:00 / Minnesota Timberwolves - Atlanta Hawks
25 Şubat Perşembe 02:00 / Memphis Grizzlies - Washington Wizards
25 Şubat Perşembe 03:00 / Indiana Pacers - Chicago Bulls
25 Şubat Perşembe 03:00 / New Orleans Hornets - Milwaukee Bucks
25 Şubat Perşembe 03:30 (NBA TV) / Oklahoma City Thunder - San Antonio Spurs
25 Şubat Perşembe 03:30 / Orlando Magic - Houston Rockets
25 Şubat Perşembe 04:00 / Los Angeles Lakers - Dallas Mavericks
25 Şubat Perşembe 04:00 / Philadelphia 76'ers - Phoenix Suns
25 Şubat Perşembe 04:00 / Charlotte Bobcats - Utah Jazz
25 Şubat Perşembe 05:30 / Detroit Pistons - Los Angeles Clippers

4 tane güzel maç var gece bana göre. Biri NBA TV'de.

Dün gece Phoenix'e karşı 9 maçlık galibiyet serisi sona eren Thunder, playoff yarışındaki en önemli rakiplerinden biriyle oynuyor. Gerçi Spurs'ün sene başında buralarda olacağını düşünmüyordu çoğu kişi ama bir türlü takım içindeki kimyayı oturtamadılar. Özellikle defansta guard'lar adamlarını tutmakta ve rotasyonda çok büyük sıkıntı çekiyorlar. Thunder yorgun, Spurs'ün acilen çıkışa geçmesi gerek. Rodeo deplasman turnesi de, son yıllardaki en kötülerden biriydi. Lakers ve Nuggets hariç kolay sayılacak bir programı vardı bu turnede ama 8 deplasmanı 4-4 ile geçebildiler. Spurs'de hep All-Star / rodeo deplasman turnesi ile başlayan çıkıştan konuşulur ama bu sezon onu da göremedik. Birşey kalmadı, 1.5 ayları var toparlanmak için. Bugün yine ufak çaplı bir çıkış bekliyorum Spurs'den, seyircileri de onları özlemiştir, yaklaşık 20 gündür göremiyorlar. Ama kazansalar bile bu çıkış ne kadar kısa süreli olacak hiç bilmiyorum.

Mavs, takviyeler sonrası Lakers ile ilk defa karşılaşacak. Bir ay kadar önce Artest'siz Lakers'a deplasmanda 35 civarı farkla kaybetmişlerdi, sonra evlerinde Gasol'süz Lakers'a karşı da yenilmişlerdi. Şimdi yine konuk ediyorlar Lakers'ı ama Butler ve Haywood ile beraber. 4 maçtır kazanıyorlar formdalar, öbür tarafta Kobe döndü. Maçın potansiyeli harika, zaten takımlara baktığımızda çok arada, favorisi olmayan bir maç olduğunu görüyoruz. Bence daha dün Grizzlies'e karşı zorlu bir maç yapıp son saniyede kazanan Lakers'a karşı Mavs kazanacak.

Bunlar dışında Bobcats-Jazz Magic-Rockets'ı da izlenesi maçlar olarak görüyorum. Rockets'ın getireceği ikili sıkıştırmaları Magic kısaları ne kadar iyi değerlendirecek?
Utah'ta Deron Williams oynayacakmış, Kirilenko ise %50 ihtimalle forma giyecek. Bobcats'in kısa 5'ine karşı Kirilenko çok büyük işler yapabilir. Oynaması büyük avantaj olur Jazz'a.

4 FARKLI FIKIR:

xaxa dedi ki...

blog sahibine soru: maçları nereden izliyorsun acaba?

sabonis dedi ki...

nba league pass ve nbatv.

xaxa dedi ki...

teşekkürler. son olarak; ntv-ntv spor ve nbatv'nin vermediği maçları nereden ve nasıl izleyebiliriz? (league pass ve internet dışında)

Onder dedi ki...

myp2p.eu en genis link secenekli adres. ayrica dallas lakers macinda kobe acaip tutuktu az macin sonuna asilsa lakers alacak gibiydi.