BIY AD

23 Şubat 2010 Salı

Deniz Kılıçlı Neler Yapıyor?

Bu sezon başında West Virginia Üniversitesi'ne gitmişti Deniz Kılıçlı. Ancak ülkemizde Pertevniyal'de oynadığı sürede, yanılmıyorsam takımda bir Amerikalı da olduğu için NCAA tarafından takımı "profesyonel" olarak adledilmişti ve bu nedenle Deniz 20 maç oynamama cezası almıştı. 2 hafta kadar evvel cezasını dolduran Deniz, takımıyla maçlara çıkmaya başladı. Esasında sağlak olmasına rağmen, sol eliyle attığı hook'lar dikkat çekiyor. Buyrun aşağıda Deniz'in 4 maçta yaptıkları var:

Enes Kanter de onun gibi ceza aldıktan sonra NCAA'de forma giymeye başlayacak çok büyük ihtimalle.

Pittsburgh maçı:

Link

Villanova maçı:

Link

Providence maçı:

Link

Seton Hall maçı:

Link

9 FARKLI FIKIR:

#21 dedi ki...

ohalar ohası bu nedir ya?bu kalıba göre bu ne enerji!ismini ilk kez duymam benim cehaletim sanırım.prosedürler nedir bilmiyorum ama bu çocuğunun(ve de enes'in) yazın milli takıma çağrılması şart,gerekirse 3-5 dk. oynasın ama çağrılsın.

popülaritesi de epey yüksek.bi büyüğümüzden bir alıntıyla noktalamak istiyorum:
"herkesin bir popisi vardır."

cenar dedi ki...

abi kimmis bu ben de yeni ögrendim...beyaz Hakeem Olajuwon umuz warms da bilmiomusuz.abi o neydi.sabonis ncaa cevreleri ne dio bu durumua?muhtesem ya...draft ihtimali war mı bu yıl?

Absürd dedi ki...

istanBull iyiymiş ayrıca amerika kolej sistemini, sporla olan bağlantısı inanılmaz derece de kıskandırıcı, tabii ki ülkemizde değil dünyanın başka hiçbir yerinde böyle bir sistem oturtulamaz ancak imkanı olan bütün alt yapı oyuncularının ncaa'den burs kopartmak için çabalamaları gerekir en azından okul bittiğinde basketbol onlara bir gelecek çizmezse ellerindeki diploma ile yurt içi veya yurt dışında hayatlarını çok rahatlıkla idame ettirebilirler, bu ortamları görüp'de gitmek istemeyecek kişi yoktur tabii ki ancak biraz aile desteği ve biraz da cesaret ile mutlaka yapabilirler.

alimer dedi ki...

ilginc sekilde adini dogru telaffuz ediyorlar. onceden ogrenip calismislar herhalde.

Onder dedi ki...

anil senin blogun sansi mi yoksa benim sansim mi ne west virginia da bi uni.ye basvuru yaptim kabul edilirsem west virginia ya tasiniyiroum (. denizin ismini duymustum artik maclarini da takip edebilirim (.

Onder dedi ki...

pardon kaan (. anil nerden cikti salsaya gitti akil (.

Onder dedi ki...

pardon kaan (. anil nerden cikti salsaya gitti akil (.

Onder dedi ki...

can (. buldum dogruyu sonunda ahah kusura bakma

Adsız dedi ki...

nisanda kabul gelen okulları belirtirsen oturur konuşuruz.