BIY AD

14 Mart 2010 Pazar

Deniz Kılıçlı ve WVU Big East Şampiyonu

West Virginia Üniversitesi, Big East grubunun şampiyonu oldu. 3 gün önce biraz da şansıyla Cincinnati'ye karşı bulduğu 3'lükle maçı kazandıran Butler, dün de 4 saniye kala bulduğu turnikeyle takımına NCAA turnuvasında 1 numaralı seribaşı olma şansını verdi. Bu gece açıklanacak seribaşı takımlar. Araştırdığım ve okuduğum kadarıyla West Virginia'nın oynadığı ve yendiği takımların zorlukları göz önüne alındığında 1. olması zor.

Deniz son maçta 7 dakika alıp kullandığı 1 şutta isabet bulamamış. Ondan önceki iki karşılaşmada ise görev almamış. Önümüzdeki maçlarda daha çok şans bulur umarım. İki maçta takımına galibiyeti getiren Butler ise ortalama 20 sayı ile skor yükünü çekmiş.

2 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

montyyyyyyyy!!!

EsKenes dedi ki...

Esasında kadro kalitesi oldukça iyi West Virginia'nın. Devin Ebanks, De'Sean Butler, Kevin Jones geleceğin yıldız adayları. Konferans turnuvasında da Syracuse ve Villanova erken elenip karşılarına çıkmayınca şampiyon oldular, ama tüm maçlarda çok zorlandılar. Hatta hepsi son toplara kaldı. Final 4 bu sene onlar için başarı olur bence.

Deniz'e gelince, gerçekten çok vasat bir oyuncu. Birkaç maçını izledim, çok hantal, ekstra hiçbir özelliği yok. En önemli avantajı gibi görünen fiziğini de pek kullanabildiği söylenemez. Sevgiler.