BIY AD

28 Mayıs 2010 Cuma

27 Mayıs Playoff Programı

28 Mayıs Cuma 04:00 (NTV Spor) / Phoenix Suns - Los Angeles Lakers

Evinde alan savunmasının yardımıyla durumu 2-2 yapan ve rüzgarı arkasına alan Suns, Staples Center'a çıkıyor yine. Alan savunmasına karşı üçlükçü ve delici oyuncuları olmadığı için zorlanıyor Lakers, içerden sayı üretemiyorlar. Kobe'nin %61 şut isabeti, 37 sayı, 8 ribuand, 10.5 asist gibi rakamlarla ulaştığı sapık performanslarına rağmen iki maçtır kaybediyor Lakers ve iki maçtır 110'u geçemiyorlar. Ancak illa skor üretme yarışına girmek gerekmiyor Suns ile, bunun dışında bir yöntem daha var Suns'ı yenmek için: Onları 100 civarında tutmak. Lakers savunması hiç durduramıyor Suns hücumunu. Phil Jackson da daha çok atmaya konsantre olmak yerine savunma çalıştırmış takımına dün. Hücumda da Odom veya Gasol (özellikle Gasol) ampulün tepesinden Lakers'ı yönetirse zaten çok sağlam gibi durmayan Suns alan savunmasını çökertebilirler. Lakers evinde elbette favori ama sıcak bir Suns her zaman korkutucudur. Sonucunu en merakla beklediğim maçlardan biri playofflar'da.

10 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

Kobe Bryant'dan efsane bir performans görebiliriz.Gasol yine silik oynarsa 50leri bile bulabilir bu sefer.

mell dedi ki...

sitede lakers-suns serisi hakkındaki mac öncesi yorumlar sürekli lakers cephesinden yapılıyor gibi. gibisi bile fazla. lakers sunu yapmalı, böle avantajlı gibi.
tarafsız olmak zorunda değilsiniz ama suns sevenleri de düşünmelisiniz.

sadece sitemdi.

Adsız dedi ki...

Bütün dunyada bu boyledır ama yorumlar genelde favori takım uzerınden yapılır sıradışı bi durum yok bence.

gay doc. dedi ki...

nash kobenin kellesini alacak bu sabah.o egoist isterse 100 atsın

Adsız dedi ki...

Steve nash çok şanslıymış amare gibi bir oyuncuyla oynadığı için dedi ihsan bayülgen!!! Sanırım kendisi bir ara bjk de koçluk falan yapmıştı! bu ülke basketbolunun avrupada altyapılarda şampiyonluğa oynayıp üstyapılarda niye başarısız olduğunu daha iyi anladım bu yorumdan sonra! Hakkatten bambaşkaymışsın ihsan hoca:) Sayende televizyonun sesini kısıp izliyorum maçı kaan kuralıda arattın ya:)

Adsız dedi ki...

Ulan Ron Artest ne garip bir adamsın sen ya.Sana hiçbir sözüm yok benim.

calvin dedi ki...

o egoist dediğin adam maçlardır sırtında taşıyor takımını.ama senin gibiler onun kazanma hırsının egosunu yendiğini bir türlü anlamayacak.

mell dedi ki...

yav ben bu lakersin bir kez olsun söyle dramatik mac kaybettiğini hatırlamıyorum playofflarda.

bu nedir ya? iğrenç bir sayı ile aldılar nash'imin final umutlarını. yazık oldu.

Çağrı dedi ki...

Nba tarihihinin en başarılı aynı zamanda en ballı koçudur Phil Jackson !

Adsız dedi ki...

Suns son hucumden önce 3 kere hucum edip(ilk 2 sut o kadar kötüydükü top 3lük cizgisine sekti neredeyse) richarsonun attıgın 3.tuğla panyaya çarpıp girerken suns şanslı olmuyor artest hucum ribaundu kovalayıp sayı yapınca pil ceksın sanslı oluyor değilmi:))) mendil getirin arkadaşlaraaaaaaa:)