BIY AD

16 Mayıs 2010 Pazar

Dwight'cım Renk Seçimlerin Mükemmel


Link

İkinci Hawks maçı sonrası basın toplantısında bir muhabir "Üstündeki renkler sana çok yakışmış" tadında bir cümle sarfederek sorusuna başlamış, Dwight'ın tepkisi mükemmel. Maçlardaki hatalı hakem kararlarında bile gözlerini bu kadar açmıyordur herhalde. Harika... Dwight Howard'a hafif homofobik diyebiliriz yani, çok komiğime gitti =)

6 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

biraz dindar olduğundan kaynaklanıyor olabilir.ama biraz yumuşaklığın kimseye zararı olmaz.

Adsız dedi ki...

burcucum çok güzel çıkmışsın :))

howard'ın tepkisi nefis ya.

Emir dedi ki...

Ahahahah yarıldım =) gerçekten çocuk gibi tepki vermiş.

calvin dedi ki...

harbi güzelmiş rengi, pek alışık değildir muhabir röportajda böyle giyinenlere. adamı rencide etmiş bayaa.

Adsız dedi ki...

Homofobik olan herkesi çok severim Dwight Howard'ın mental olarak kendini geliştirmesi şart ancak burda gay muhabir'i küçümseyici tepkisi çok hoşuma gitti.Birde homofobikliğin dinle alakası olduğunu düşünmüyorum, tamamen mide meselesi.Miden kaldıramıyorsa gay aşıklarını kızdıracak hareketleri yapacaksın.Yumuşaklığın kimseye zararı olmaz demek çok yanlış.Tarihte gördüğümüz bir çok devletin yıkılma nedeni eşcinselliktir.Eşcinsellik bir toplumun kanseridir.Eğer kanser tam olarak yayılırsa ölüm kesindir.

Adsız dedi ki...

herkese katılıyorum tamamen mide meselesi iğrençler ... ben bir bayan olarak zaten dwight howard'ı çok begeniyordum(bence cok seker bi suratı vaar =) bu bakısı görünce daha bi şeker geldi :D:D:D
kobe'nin tavırları düşündükçe nba'de böyleleri azaldı gibi :D