BIY AD

26 Mayıs 2010 Çarşamba

Knicks Brown'un Peşinde mi?

Bundan iki sene önce Rajesh (Big Bang Theory'e selamlar) Kumar adlı bir master öğrencisi cep telefonu hattı almış. Ancak bu hat o zamanın Cavs koçu Mike Brown'un eski hattıymış. Zaten iki yıldır maçlardan sonra telefonun çalmasına alışkın olan Raj, son dönemde kafayı yemek üzereymiş. Pazar günü Mike Brown'un kovulmasının ardından, Pazartesi ve Salı telefonunu 150'nin üzerinde numara kişi aramış. Arayanlardan biri de New York belediye başkanının ofisinden aradığını belirtmiş. LeBron'un gitme ihtimali en yüksek takım olan Knicks'in şehri olan New York'un belediye başkanı Mike Brown'u arıyor. Evet başlığımın yönünde dedikodular çıkmış oluyor haliyle. LeBron'u memnun etmek için her dediğine evet diyen, her düşüncesinde kafa sallayan eski koçunu getirmek istiyor olabilir Knicks. Bu şampiyonluk için doğru seçim midir? Bence değil. Zaten bu konuyu daha yeni ele almıştım.

Bir başka ilginç konu da LeBron haricinde hücumda takımına hiçbir şey katamayan Brown'un bu kadar çok taliplisi olması (Hoş elin adamının dediği şeyi baz alarak yorum yapıyorum ayrı konu). İşin savunma tarafında bir eleştirim yok çünkü 2 senedir ligin en iyi savunma yapan takımını yraattı. Ama hücumda birazcık da olsa varyasyon göremedik Cavs'den kaç senedir. Kim bilir belki de bir takımda Thibodeau gibi savunma koordinatörü olsa daha hayırlı olabilir takım için. LeBron'un gelişimi konusunda da fikrimi, hemen üstte verdiğim linkte belirtmiştim.

4 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

Lebron demiştir benim şamar oğlanı brown ı getirin yoksa gelmem knicks e diye:)) Adam biliyor tabi loooser olduğunu şuçlayacağı birini görmek ister başında:)

Xscape dedi ki...

Bence isin savunma tarafinda da etkisiz bir adam. Rondo hallac pamuguna cevirdi o defansi. Hic bir cozum uretemedi. Dilerim LeBron olmayan bir takima giderde ne menem koc oldugu gozukur.

xaxa dedi ki...

LeTravel gibi nba'in en büyük, en küstah ego'sunu küstürmeden bu adamdan daha iyi kim idare edebilirdi bilemiyorum. herkesin başında bi phil jackson yok tabi. ama şu var belki de bu koç çok daha fazla şımartmıştır onu

Çağrı dedi ki...

Büyük hata olur Mike Brown hoca değil !