BIY AD

27 Mayıs 2010 Perşembe

Koca Bebek'in Zor Anları


Link

Nate Robinson'ın net faullü bloğundan sonra Howard yere inerken dirseği Glen Davis'in çenesine geliyor ve Glen uzun süreli bir sarsıntı geçiriyor. Howard'ın bu darbeyi bilerek vurduğunu düşünmek bana göre saçma olur. Şuta kalkıktan sonra yere dümdüz inerken dirseği geliyor alt tarafı. Belki bugüne kadar çok dirsek vurdu ama bunların çoğu ya ribaund mücadelesinde ya da ribaundu aldıktan sonra topu guard'ına aktarmak için dönerken gerçekleşti. Bunların bazılarının bilerek olduğu iddia edilebilir ama ben genellikle dengesizliği sonucu oluştuğuna inanıyorum pozisyonların.

Onun dışında Carmelo olayında hakemler, Nuggets oyuncuları ve çakal Collison'ın yapmadığını bu sefer Rondo, Eddie Rush ve Joey Crawford yapmış. Doc Rivers da yerde sersemlemiş şekilde yatan Davis'e ısrarla kalk koş derken Davis'in yalpalayarak hücuma katılmaya çalışmasına üzüldüm açıkçası. Hatta maçı izliyor olsam korkardım da. Maça geri dönmedi ama neyse ki birşey yokmuş Davis'in. Yarınki maçta oynayıp oynamayacağına ise doktorlar karar verecekmiş. Kendisine süper bir antipati beslediğimi blog okuyucuları zaten biliyor. Ama konu sağlıksa herşey bir kenara. Umarım sağlığına kavuşur en yakın zamanda.

3 FARKLI FIKIR:

Adsız dedi ki...

bu olayda howard bilerek yapmadı. fakat maç için çok fazla sayıda kasti yaptığı hareket var. bunlardan bir tanesi pierce'ın yerde kaldığı. zarar verir veya vermez ama howard işin hinliğini çözmüş, zaten faul çalan yok, yaptığı adi'lik

stickman dedi ki...

gece maçı izlerken Glen Davis'in yerden çalışmaya kalkarkenki halini görünce bi terslik olduğunu anladım ve gerçekten çok korktum. ne yalan söyleyim kendisi pek sevmesem bile o an yüreğim ağzıma geldi. ben daha kötü bişey olmasından korkuyordum. tüm celticslilere geçmiş olsun.

JacK dedi ki...

galiba daha hafifini marquis daniels de gecirdi maci tam izlemedim ama ozetlerde izledigim ve yorumcunun yorumundan anladım ama pek emin degilim